Libnet.ro
UNICEF

09:47

Sute de mii de chinezi din Hong Kong sfideaza autoritatile comuniste de la Beijing. Care sunt motivele din spatele protestelor si de ce se simte regimul comunist amenintat (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Sute de mii de chinezi din Hong Kong sfideaza autoritatile comuniste de la Beijing. Care sunt motivele din spatele protestelor si de ce se simte regimul comunist amenintat (FOTO, VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE De la sfarsitul lunii martie, Hong Kong-ul a gazduit un numar tot mai mare de proteste de amploare, la care au luat parte peste un milion de persoane. Chiar duminica, sute de mii de oameni au. continuă pe B1

Sute de mii de oameni au marsaluit pe strazile din Hong Kong, pentru a 11-a saptamana la rand. Protestatarii au infruntat o ploaie abundenta: `Vom continua sa luptam` (VIDEO)

Sute de mii de protestatari s-au alaturat intr-un mars masiv impotriva Guvernului din Hong Kong, duminica, infruntand o ploaie abundenta, in a 11-a saptamana de demonstrantii, uneori foarte violente, care.

Peste 100.000 de oameni manifesteaza pasnic pe strazile din Hong Kong

Zeci de mii de persoane defilau duminica seara la Hong Kong, intr-o manifestatie pasnica, cu scopul de a dovedi ca miscarea in favoarea democratiei ramane populara, in pofida unor violente si amenintarilor Beijingului cu o interventie, relateaza AFP.

Directorul general al Cathay Pacific demisioneaza dupa ce Beijingul cheama la ordine compania aeriana din Hong Kong

Cathay Pacific a anuntat vineri demisia directorului sau general Rupert Hogg, dupa ce comapania aeriana din Hong Kong a fost chemata la ordine de Beijing, relateaza AFP.

Criza din Hong Kong: protestatarii indeamna la boicot fata de productia live action Mulan, dupa ce vedeta filmului si-a aratat simpatia pentru Politie

Protestatarii din Hong Kong indeamna la boicot fata de filmul Disney live action Mulan, dupa ce actrita principala si-a aratat simpatia pentru Politie.

Mii de oameni pe strazile din Hong Kong, pentru a 11-a saptamana la rand: `Guvernul ne-a ignorat luni bune. Trebuie sa demonstram in continuare` (VIDEO)

Mii de profesori s-au alaturat in a 11-a saptamana consecutiva de proteste in Hong Kong, in timp ce magazinele si-au tras obloanele, iar lumea s-a pregatit pentru inca o noapte de vara fara liniste,.

Criza din Hong Kong. Actorul Jackie Chan si-a aratat sprijinul pentru China: Sper sa-si gaseasca rapid linistea

Dupa zece saptamani de manifestari la Hong Kong contra executivului pro-Beijing, mai multe staruri, precum Jackie Chan si Tony Leung Ka-fai, si-au aratat sustinerea pentru China.

VIDEO Peste 100.000 de manifestanti pro-democratie au demonstrat pasnic in Hong Kong. Este a zecea saptamana de proteste

Peste 100. 000 de oameni au marsaluit pasnic pe strazile din Hong Kong, intr-o noua manifestatie pro-democratie, care are loc duminica, in ciuda amenintarilor lansate de autoritatile de la Beijing.

Consiliul de Stat din China cere integrarea Shenzhen cu Hong Kong si Macao

Consiliul de Stat din China a cerut o dezvoltare mai mare a orasului Shenzhen din sudul tarii, precum si integrarea culturii si economiei acestuia cu Hong Kong si Macao din vecinatate, transmite luni Reuters, citat de Agerpres. Directiva vine in contextul in care protestele antiguvernamentale din Hong Kong ameninta statutul hub-ului financiar asiatic. Hong Kong, unul din porturile cu cel mai mare trafic de pe glob, este in pragul primei recesiuni din ultimii zece ani, pe masura ce protestele antiguvernamentale violente din ultimele luni au speriat si indepartat turistii si au afectat vanzarile cu amanuntul si investitiile.

Protestele Hong Kong: Rupert Hogg, directorul Cathay Pacific, si-a dat demisia

Cathay Pacific a anuntat lui Rupert Hogg, directorul general, dupa ce compania aeriana din Hong Kong.

FOTO VIDEO Zeci de mii de profesori protesteaza la inceputul demonstratiilor din acest weekend de la Hong Kong

Mai multe mii de profesori au iesit sambata in strada la Hong Kong, infruntand ploaia, pentru a incepe un nou weekend de proteste antiguvernamentale, in ciuda fricii ca politia ar putea dopta tactici mai agresive pentru a indeparta activistii de pe strazi, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )