Libnet.ro
UNICEF

10:45

Hong Kong: Trupe chineze la frontiera regiunii

România Liberă România Liberă,
Hong Kong: Trupe chineze la frontiera regiunii

China aduna forte de ordine la frontiera Regiunii Administrative Speciale Hong Kong, in timp ce pres. continuă pe România Liberă

Ambasador chinez: Beijingul isi va folosi puterea pentru a inabusi protestele din Hong Kong. Nu vom sta cu mainile in san

China isi va folosi puterea pentru a inabusi protestele din Hong Kong daca situatia se va deteriora si mai mult, a declarat joi ambasadorul chinez la Londra, potrivit Reuters.

Donald Trump afirma ca trupe chineze se deplaseaza la frontiera cu Hong Kong

Serviciile de informatii americane au anuntat ca are loc o desfasurare a trupelor chineze la frontiera cu Hong Kong , a scris marti, pe Twitter, presedintele american Donald Trump, care a lansat catre toata lumea un apel la calm, transmit AFP si dpa.

Trump: Beijing mobilizeaza trupe la frontiera cu Hong Kong

Aeroportul din Hong Kong a fost ocupat de protestatari pentru a doua zi consecutiv, determinand anularea zborurilor. Pe Twitter, presedintele american Donald Trump a scris ca sunt mobilizate trupe in apropierea frontierei.

Versace isi cere scuze din cauza unor tricouri criticate aspru in China pentru ca identificau Hong Kong si Macao ca fiind tari

Casa de moda Versace si directorul sau artistic Donatella Versace si-au cerut scuze, duminica, din cauza criticilor aspre atrase pe retelele sociale chineze de tricourile companiei care identificau teritoriile controlate de China Hong Kong si Macao ca fiind tari, transmite Reuters.

VIDEO Exercitii militare chineze de amploare la Shenzen, in apropiere de Hong Kong

Sute de membri ai Armatei chineze desfasoara exercitii militare, joi, pe un stadion din Shenzen, Departamentul american de Stat exprimandu-si ingrijorarea ca fortele ar putea fi trimise in Hong Kong, pentru a inabusi protestele care au aruncat orasul in haos, informeaza Reuters.

Trump afirma ca armata chineza se desfasoara la granita cu Hong Kong si face apel la calm

Serviciile americane de informatii raporteaza o desfasurare a armatei chineze la granita cu Hong Kong, a declarat marti Donald Trump, pe Twitter, lansand un apel la calm pentru toata lumea, scrie AFP.

Oficial chinez: Nu vom permite niciodata catorva infractori violenti sa duca Hong Kong-ul intr-un abis periculos. intre timp, au fost mobilizate forte paramilitare

China is va utiliza puterea pentru a inabusi protestele din Hong Kong daca situatia continua sa se deterioreze si dupa ce unii protestatari au indicat tendinte de terorism, a precizat joi Liu Xiaoming,.

VIDEO Presa din China publica imagini cu blindate masate in Shenzhen, metropola de la portile Hong Kong: Aceste elemente care seamana haosul sunt o apa noroioasa in torentul istoriei

Presa din China, strans controlata de regimul comunist, abunda de amenintari la adresa manifestantilor din Hong Kong, pledand pentru intransigenta si interventii ferme pentru restabilirea ordinii, scrie AFP.

Aeroportul din Hong Kong anunta ca a obtinut un ordin de interdictie impotriva protestatarilor

Aeroportul din Hong Kong a anuntat miercuri ca a obtinut un ordin de interdictie interimar pentru a-i impiedica pe protestatari sa-i afecteze operatiunile, dupa ciocnirile violente din cursul noptii dintre politie si demonstrantii pro-democratie, relateaza dpa si Reuters, citate de Agerpres. Autoritatea aeroportuara din Hong Kong a anuntat intr-un comunicat ca a obtinut un ordin pentru restrictionarea persoanelor de la a impiedica sau a se amesteca in mod ilegal si cu buna stiinta in utilizarea adecvata a aeroportului.

Trump vrea o intrevedere personala cu Xi Jinping, pentru a discuta despre Hong Kong

Presedintele american Donald Trump a sugerat organizarea unei intalniri personale cu omologul sau chinez, Xi Jinping, pentru a discuta despre criza politica din Hong Kong, potrivit BBC News.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )