Libnet.ro
UNICEF

08:15

Honor MagicBook este cel mai nou laptop inspirat de MacBook Air

Playtech Playtech,
Honor MagicBook este cel mai nou laptop inspirat de MacBook Air

Huawei si-a extins de curand portofoliul de produse prin intermediul unei noi incursiuni pe taramul laptopurilor. Honor MagicBook este gadgetul lansat de curand. Daca te gandesti sa faci o investitie intr-un laptop ultraportabil cu specificatii de actualitate, Honor MagicBook s-ar putea sa se preteze de minune pentru acest scenariu. Micutul construit in jurul unui panou []. continuă pe Playtech

Cel mai nou Windows 10 a fost amanat din cauza unei erori grave

Daca sperai ca in aprilie te vei bucura de un nou pachet important de actualizari pentru Windows 10, vei fi dezamagit. Update-ul a fost amanat. Microsoft continua sa alimenteze scenariul conform caruia Windows 10 va fi ultima versiune majora de Windows. La fel cum Apple ofera actualizari majore in fiecare an pentru macOS 10, gigantul [].

Care este cel mai sigur loc dintr-un avion

Potrivit revistei TIME, statisticile arata ca cele mai sigure locuri sunt cele din mijloc, aflate in partea din spate a avionului, concluzie bazata pe studiile asupra accidentelor aviatice din ultimii 35 de.

Show in tunelurile subterane ale Parlamentului: Ford Fiesta filmeaza cel mai nou spot publicitar la Bucuresti

Show in tunelurile subterane ale Parlamentului. Biroul permanent al Camerei Deputatilor a aprobat luni realizarea unui spot publicitar pentru noul autoturism Ford Fiesta. Bineinteles, organizatorul va achita, pe.

Cum arata si ce poate sa faca cel mai mare camion din lume

Cui nu-i plac masinile mari si puternice? Totusi, care e cel mai mare camion din lume? Numele lui este Belaz 75710 si a intrat in memoria tuturor ca fiind cel mai mare camion de cariera din lume. Belaz 75710 este produs in Belarus si cantareste doar 360 de tone. Monstrul a carui productie a inceput [].

O prestigioasa revista a desemnat cel mai frumos om din lume

Cantareata americana Pink este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea People, pentru ca este un model de viata care imbina onestitatea si increderea, a anuntat.

Cel mai ieftin iPhone va fi lansat in 2018: dual SIM pentru prima oara

Ming-Chi Kuo a avut de multe ori dreptate in trecut cand vine vorba de noi terminale Apple. De aceasta data, a afirmat ca cel mai ieftin iPhone creat vreodata va fi lansat in 2018. Mai multi analisti specializati pe Apple au surse apropiate de compania americana pentru a fi mai buni cand vine vorba de [].

A murit cel mai batran om din lume. Don Celino a cazut din pat si si-a rupt trei coaste

Cel mai batran om din lume, Celio Villanueva Jaramillo, a murit la varsta de 121 de ani. Se pare ca barbatul, cunoscut ca si Don Celino, a murit dupa ce a cazut din pat si si-a rupt trei coaste, una.

Rochia Mea: cel mai sexy clip Ruby ever!

Dupa o pauza de cateva luni, Ruby revine cu cel mai fresh produs al acestui an: Rochia Mea! Un clip bogat si plin de senzualitate, Rochia mea aduce in acelasi loc dansatoare de cabaret, zeci de tinute sexy, decoruri construite special pentru acest concept si mai mult de 22 de ore de filmare. Toate astea in regia lui SAN, dupa un concept si scenariu marca Ruby.

Pretul aluminiului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani si jumatate, din cauza sanctiunilor impuse de SUA grupului rus Rusal

Pretul aluminiului a atins luni, la Londra, cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani si jumatate, continuand cresterea record inregistrata saptamana trecuta.

Honor 10 se anunta a fi mai spectaculos decat se credea initial

Piata smartphone-urilor din China incepe sa cuprinda din ce in ce mai multe terminale originale, iar Honor 10 este cel mai recent dintre ele. Nu s-a lansat inca, dar viitorul Honor 10 a trecut de curand pe la TENAA, autoritatea chineza de certificare a tuturor electronicelor ce urmeaza sa se comercializeze pe teritoriul Chinei. Cu [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )