Libnet.ro
UNICEF

19:15

HOPA! EA este asiatica cu CEI MAI FRUMOSI SANI din lume: I-a innebunit pe barbati cu formele ei VOLUPTUOASE (GALERIE FOTO DEOCHEATA)

B1 B1,
HOPA! EA este asiatica cu CEI MAI FRUMOSI SANI din lume: I-a innebunit pe barbati cu formele ei VOLUPTUOASE (GALERIE FOTO DEOCHEATA)

Vicki Li este considerata drept una dintre cele mai frumoase femei din China. VEZI AICI GALERIA FOTO Modelul i-a innebunit pe barbati cu formele ei voluptuoase, fiind de-o frumusete rar. continuă pe B1

Quique Setien: Ieri ma plimbam pe langa vaci, azi antrenez cei mai buni jucatori din lume

Ieri ma plimbam pe langa vaci in satul meu, acum ma aflu aici sa antrenez cei mai buni jucatori din.

Ea e femeia cu cei mai multi copii din Romania. Georgiana are 42 de ani si a adus pe lume 20 de copii

O femeie de 42 de ani din Arges a adus pe lume 20 de copii pana la aceasta varsta, fiind mama cu cei mai multi copii din Romania.

Cum a reusit o romanca sa nasca 20 de copii pana la varsta de 42 de ani. Este mama cu cei mai multi copii din Romania

Georgiana Vacaru, o femeie de 42 de ani din comuna argeseana Stoenesti, este mama cu cei mai multi copii din Romania. Femeia a nascut recent cel de-al 20-lea copil. Unul dintre copii s-a casatorit, iar ceilalti 19 locuiesc cu parintii.

Lia Olguta Vasilescu: Avem cei mai multi primari din Romania, este clar ca nu vom avea niciun fel de emotii

Deputatul PSD Olguta Vasilescu spune ca PSD nu are emotii in situatia in care alegerile parlamentare vor avea loc in acelasi timp cu cele locale, ea aratandu-se convinsa ca PSD va castiga alegerile locale si parlamentare.

Olguta Vasilescu vrea alegeri comasate: Avem cei mai multi primari din Romania, este clar ca nu vom avea niciun fel de emotii

Deputatul PSD Olguta Vasilescu spune ca PSD nu are emotii in situatia in care alegerile parlamentare vor avea loc in acelasi timp cu cele locale, ea aratandu-se convinsa ca PSD va castiga alegerile locale si parlamentare.

GIP: Nelu Iordache, unul dintre cei mai bogati romani, inculpat in sase dosare penale. Prejudiciile totale: 275 de milioane de euro

Mugur Ciuvica, presedintele Grupului de Investigatii Politice GIP), vorbeste intr-o postare pe Facebook, de unul dintre cei mai bogati romani in epoca lui Traian Basescu, care acum este inculpat in sase procese penale, iar prejudiciile insumeaza aproape 300 de milioane de euro.

5Gang: un altfel de Craciun, filmul romanesc cu cei mai multi spectatori din ultimii 24 de ani

Comedia 5Gang: Un altfel de Craciun, debutul regizoral al vloggerului Matei Dima aka BRomania, a batut toate recordurile de spectatori inregistrate pana in prezent de un film romanesc in ultimii 24 de ani.

Pilonul II a avut in 2019 cel mai bun randament din ultimii noua ani, sustin firmele care gestioneaza activele celor 7,4 milioane de romani

Cele sapte fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au realizat in 2019 un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii 9 ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si evolutiilor peste asteptari ale Bursei, a anuntat joi APAPR, asociatia care reprezinta firmele care gestioneaza fondurile de pensii. Din cele 13 miliarde de euro administrate de Pilonul II la finele anului 2019, peste 2,6 miliarde de euro 12,6 miliarde de lei) reprezinta castigul net obtinut din investitii, exclusiv pentru cei peste 7,4 milioane de romani care contribuie la acest sistem.

IERI Consumul de electricitate, la cel mai mare nivel din aceasta iarna

Importurile au depasit 1. 800 de MW, potrivit Transelectrica Consumul national de energie electrica a ajuns ieri dimineata la cele mai mari niveluri din aceasta iarna, depasind 9. 300 de MW, in timp ce importurile se apropie de capacitatea maxima a retelei, potrivit datelor Transelectrica, analizate de Agerpres.

Asociatia pentru pensii private: Pilonul II a avut in 2019 cel mai bun RANDAMENT din ultimii 9 ani

Cele 7 fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au realizat in 2019 un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii 9 ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )