Libnet.ro
UNICEF

05:15

Horia Brenciu, adevarul despre baietelul infiat. Uluitor cine este mama biologica a lui Toma

B1 B1,
Horia Brenciu, adevarul despre baietelul infiat. Uluitor cine este mama biologica a lui Toma

Horia Brenciu a vorbit deschis despre adoptia baietelului sau, Toma, despre care a aflat cand acesta se afla in pantecele mamei lui, o minora care se gandea sa avorteze. Juratul de la Vocea Romaniei a. continuă pe B1

BOMBA in lumea mondena! Horia Brenciu a dezvaluit tot despre COPILUL iNFIAT! Este vorba despre...

Juratul de la Vocea Romaniei, Horia Brenciu, si sotia sa, Alice, au devenit parintii lui Toma, cel de-al patrulea copil al familiei, intr-un mod cu totul inedit.

EXCLUSIV Adevarul despre incinerarea Cristinei Topescu. De ce nu va avea parte de slujba religioasa

Fosta prezentatoare de stiri a murit in urma cu aproximativ trei saptamani, in timpul sarbatorilor. Decesul sau a fost confirmat de catre politisti duminica, pe 12 ianuarie, in urma unui apel la 112 din partea vecinilor. Cristina Topescu nu va fi inmormantata religios asa cum se obisnuieste. Vedeta de televiziune s-ar fi stins in somn, .

EXCLUSIV De ce a murit Cristina Topescu intr-o casa inchiriata. Adevarul despre locuinta jurnalistei

A murit parasita si gasita dupa trei saptamani, in preaplinul fiintei sale elogiat de oamenii care au cunoscut-o. inconjurata de fiintele pentru care a luptat o viata, cainii, si-a dat ultima suflare in locuinta sa inchiriata. Traiul, viata si datoriile. De ce a murit Cristina Topescu intr-o casa inchiriata? Cristina Topescu a disparut pe 12 .

Prima reactie a Printului William, dupa scandalul starnit de decizia lui Harry. Adevarul despre relatia lor in ultima perioada

Prima reactie a Printului William, dupa scandalul numit Megxit, starnit de decizia ducilor de Sussex de a renunta la rangul de membri seniori ai familiei regale britanice. Adevarul despre relatia Printului Harry cu fratele sau din ultima perioada. Printului William, prima reactie dupa scandalul starnit de decizia lui Harry in data de 8 ianuarie, ducii .

Cristina Topescu, adevarul despre singuratate: Ma consolez uneori cu gandul ca numai oamenii puternici pot trai si singuri. Ei nu fac compromisuri, nu se resemneaza in relatii mediocre

Cristina Topescu a trait si a murit singura, inconjurata doar de cainii iubiti. intr-un interviu pentru Formula AS, vedeta vorbea despre singuratate.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )