Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cristina Topescu, adevarul despre singuratate: Ma consolez uneori cu gandul ca numai oamenii puternici pot trai si singuri. Ei nu fac compromisuri, nu se resemneaza in relatii mediocre

Antena3 Antena3,
Cristina Topescu, adevarul despre singuratate: Ma consolez uneori cu gandul ca numai oamenii puternici pot trai si singuri. Ei nu fac compromisuri, nu se resemneaza in relatii mediocre

Cristina Topescu a trait si a murit singura, inconjurata doar de cainii iubiti. intr-un interviu pentru Formula AS, vedeta vorbea despre singuratate. continuă pe Antena3

RELATIE BOMBA intre ION ILIESCU si CRISTINA TOPESCU! Adevarul abia acum a iesit la iveala! La asta nu se astepta nimeni (GALERIE FOTO)

Moartea neasteptata a Cristinei Topescu a cutremurat toata Romania. Ea fost gasita, fara suflare, in propria casa. O vecina a alertat politia pentru ca nu o mai vazuse pe Cristina Topescu de ceva.

Cristina Topescu, despre singuratate: Ma mai consolez uneori cu gandul ca numai oamenii puternici pot trai si singuri

Cunoscuta si apreciata de zeci de oameni, Cristina Topescu a murit totusi in singuratatea caminului ei, inconjurata doar de cei sapte caini pe care ii iubea nespus. Jurnalista a vorbit in trecut despre singuratate, marturisind ca a ajuns sa creada ca doar oamenii cu adevarat puternici pot trai si singuri.

Cine a fost dragostea vietii regretatei jurnaliste Cristina Topescu. Ce drama a trait in ultimii 2 ani prezentatoarea TV

Cristina Topescu a murit. Regretata jurnalista iubea animalele, iar toata viata si-a dedicat-o necuvantatoarelor care ii erau cei mai buni prieteni. Medicul oftalmolog Monica Pop a povestit duminica seara, intr-o interventie la Romania TV, despre cea care i-a fost prietena timp de mai multi ani, dar care s-a stins in singuratate.

De ce nu ar fi putut Cristina Topescu sa se sinucida. Explicatia unui psiholog

Cristina Topescu a murit. Speculatiile privind cauzele decesului uneia dintre cele mai indragite jurnaliste nu au intarziat sa apara. Dupa ce a fost descoperita fara viata in casa in care locuia singura, despre Cristina Topescu s-a vorbit in spatiul public si despre posibilitatea unei sinucideri. Un psiholog a explicat la B1 TV de ce nu crede ca fiica lui Cristian Topescu si-ar fi luat viata.

Cristina Topescu a murit. Ce spunea despre lunile petrecute in inchisorile comuniste: Am iesit infinit mai puternica

Jurnalista Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani dupa o viata marcata de incercari, cea mai recenta fiind pierderea tatalui, apreciatul comentator sportiv Cristian Topescu. in perioada comunismului, prezentatoarea de televiziune a fost arestata dupa ce a incercat sa fuga din tara.

Cristina Topescu, gasita moarta in casa. Suferea de ani buni de depresie. Totul despre aceasta boala

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, dupa ce o femeie, apropiata a acesteia, a sunat la 112. Se pare ca fosta vedeta TV era moara de mai bine de 3 saptamani. Autoritatile au gasit-o fara suflare, in pat. Se pare ca jurnalista suferea de depresie de mai multi ani. Moartea tatalui a afectat-o extrem de tare.

Stefan Mandachi, despre Cristina Topescu: N-am apucat sa ne intalnim, dar parca ne lega o prietenie de-o viata

Antreprenorul sucevean Stefan Mandachi a scris pe contul sau de Facebook ca a fost invitat de Cristina Topescu la o emisiune, insa n-a apucat sa o mai filmeze. El s-a oferit sa aiba grija de cainii realizatoarei TV.

Prima reactie a lui Stefan Banica Jr. dupa ce a murit Cristina Topescu. Ce a spus despre fosta lui iubita

Stefan Banica Jr. a primit cu durere vestea ca fosta jurnalista Cristina Topescu a murit. Artistul a postat un mesaj emotionant pe contul personal de Facebook, spunand despre femeia cu care a avut o relatie la inceptul anilor 90 ca a fost un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. Stefan Banica Jr.

Sanda Nicola, confesiune emotionanta despre Cristina Topescu: Am inteles atunci dimensiunea singuratatii ei

Jurnalista Sanda Nicola a scris un text emotionant in care a povestit o ultima intalnire pe care a avut-o cu jurnalista Cristina Topescu si deplange faptul ca televiziunile nu au mai avut loc pentru ea.

Ministrul Sanatatii, despre Cristina Topescu:Nu-mi vine sa cred ca s-a stins, singura si in tacere

Ministrul Sanatatii Victor Costache afirma despre jurnalista Cristina Topescu, care era membru in echipa de comunicare a minsiterului era un profesionist desavarsit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )