Libnet.ro
UNICEF

10:01

Horia Brenciu il va inlocui pe Florin Calinescu la Romanii au talent?

ADPM ADPM,
Horia Brenciu il va inlocui pe Florin Calinescu la Romanii au talent?

Romanii au talent revine cu un nou sezon si cu noi schimbari. Dupa ce, anul trecut, Mihaela Radulescu a fost inlocuita la masa juriului cu Mihai Petre, anul acesta Florin Calinescu iese din schema si este inlocuit de Horia Brenciu. El i-a luat locul cu Andrei la Vocea Romaniei. continuă pe ADPM

Cine l-ar putea inlocui pe Florin Calinescu la Romanii au talent

S-a aflat ce vedeta l-ar putea inlocui pe actorul Florin Calinescu 63 de ani) in juriul emisiunii Romanii au talent, in noul sezon ce va debuta in toamna la Pro TV.

BOMBA la PRO TV! S-A AFLAT cine iL iNLOCUIESTE pe Florin Calinescu la Romanii au talent (FOTO)

Florin Calinescu paraseste showbiz-ul pentru scena politica. AU APARUT IMAGINI EXPLOZIVE DE LA NUNTA ANULUI! ASTA E PREA DE TOT Locul acestuia la emisiunea Romanii au talent va fi luat de o super.

ADIO, Florin Calinescu! FANII AU PLANS la aflarea vestii... ANUNTUL care a SOCAT showbizul!

Adio, Florin Calinescu! in urma deciziei de a intra in politica, Calinescu a fost nevoit sa renunte la scaunul dejurat de la Romanii au talent BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL SMILEY! S-A iNTAMPLAT LA.

Cand incepe Vocea Romaniei, sezonul 9, la PRO TV. Horia Brenciu nu e singura surpriza a show-ului

Vocea Romaniei, emisiunea de la PRO TV care se bucura din plin de sustinerea publicului, se pregateste pentru sezonul cu numarul 9. Printre schimbarile care se anunta, in acest sezon, se regaseste si un nou antrenor in echipa show-ului. Horia Brenciu revine la Vocea Romaniei, insa aceasta nu este singura surpriza de care telespectatorii vor .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )