Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horia Brenciu a izbucnit in plans la Vocea Romaniei. Juratii de la PRO TV au ramas fara cuvinte

Playtech Playtech,
Horia Brenciu a izbucnit in plans la Vocea Romaniei. Juratii de la PRO TV au ramas fara cuvinte

A patra runda de knockout-uri de la Vocea Romaniei a venit cu lacrimi. Triourile au adus multe emotii in sufletele juratilor, iar cel ce s-a exteriorizat in aceasta seara a fost Horia Brenciu, care a izbucnit in plans. Juratii de la PRO TV au ramas fara cuvinte dupa acest moment. Horia Brenciu a izbucnit in . continuă pe Playtech

La Vocea Romaniei, DECIZIA A FOST LUATA: Dupa cum era de asteptat, e vorba de Horia Brenciu...

Horia Brenciu s-a intors la Vocea Romaniei in acest sezon, iar chiar inainte de auditiile pe nevazute a tinut sa le transmita un mesaj colegilor sai.

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Editia de vineri, 22 noiembrie

Cea de-a treia runda a knockout-urilor de la Vocea Romaniei 2019 a avut loc pe 15 noiembrie. in seara de 15 noiembrie 2019, la Vocea Romaniei, a continuat etapa knockout-urilor. Noi echipe le-au demonstrat antrenorilor ca merita sansa de a merge mai departe in competitie, iar unele dintre cele mai puternice voci ale Romaniei s-au .

Ce a zis Adi Minune, cand si-a auzit fata cantand la Vocea Romaniei de la PRO TV. Adriana l-a dat de gol

La Vocea Romaniei sezonul 9 a pasit pe scena si Adriana, fiica cea mica a lui Adrian Minune. inainte de a canta, a dat un interviu in care l-a dat de gol pe tatal sau. Ce a zis cantaretul cand si-a auzit copilul cantand la PRO TV? Ce a zis Adi Minune, cand si-a auzit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )