Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Editia de vineri, 22 noiembrie

Playtech Playtech,
Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Editia de vineri, 22 noiembrie

Cea de-a treia runda a knockout-urilor de la Vocea Romaniei 2019 a avut loc pe 15 noiembrie. in seara de 15 noiembrie 2019, la Vocea Romaniei, a continuat etapa knockout-urilor. Noi echipe le-au demonstrat antrenorilor ca merita sansa de a merge mai departe in competitie, iar unele dintre cele mai puternice voci ale Romaniei s-au . continuă pe Playtech

Ce a zis Adi Minune, cand si-a auzit fata cantand la Vocea Romaniei de la PRO TV. Adriana l-a dat de gol

La Vocea Romaniei sezonul 9 a pasit pe scena si Adriana, fiica cea mica a lui Adrian Minune. inainte de a canta, a dat un interviu in care l-a dat de gol pe tatal sau. Ce a zis cantaretul cand si-a auzit copilul cantand la PRO TV? Ce a zis Adi Minune, cand si-a auzit .

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 Editia de vineri, 22 noiembrie

Vineri, 22 noiembrie, cu incepere de la orele 20:00, Antena 1 difuzeaza o noua editie incendiara a emisiunii iUmor, cu care postul trustului Intact continua sa inregistreze audiente de-a dreptul spectaculoase. Ajunsa la sezonul cu numarul sapte, productia continua sa-si surprinda telespectatorii cu noi momente savuroase, sustinute atat de concurenti, cat si de invitatii speciali .

Horia Brenciu a izbucnit in plans la Vocea Romaniei. Juratii de la PRO TV au ramas fara cuvinte

A patra runda de knockout-uri de la Vocea Romaniei a venit cu lacrimi. Triourile au adus multe emotii in sufletele juratilor, iar cel ce s-a exteriorizat in aceasta seara a fost Horia Brenciu, care a izbucnit in plans. Juratii de la PRO TV au ramas fara cuvinte dupa acest moment. Horia Brenciu a izbucnit in .

Curs valutar BNR pentru vineri, 22 noiembrie. Cat costa euro

Banca Nationala a Romaniei indica un nou curs valutar. Iata care sunt cotatiile de azi, 22 noiembrie si ce ne va surprinde si in vinerea aceasta, dupa cresterea extraordinara a monedei euro! Curs valutar BNR pentru vineri, 22 noiembrie Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs pentru azi, 22 noiembrie. Noile cotatii vor fi .

Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti, vineri, 22 noiembrie. Ce spun specialistii ANM despre ninsori. Cum va fi vremea in tara

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru azi, 22 noiembrie. Gradele extrem de scazute din Capitala au surprins pe toata lumea. Iata care sunt maximele indicate pentru vineri! Prognoza meteo pentru Bucuresti, vineri, 22 noiembrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza speciala pentru Capitala. Din pacate, .

La Vocea Romaniei, DECIZIA A FOST LUATA: Dupa cum era de asteptat, e vorba de Horia Brenciu...

Horia Brenciu s-a intors la Vocea Romaniei in acest sezon, iar chiar inainte de auditiile pe nevazute a tinut sa le transmita un mesaj colegilor sai.

Dezbatere Klaus Iohannis, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

UPDATE 20:45 Dupa 30 de ani de tranzitie si dispute profunde intre diferitele partide, e cazul sa ajungem in situatia in care un presedinte care stie ce e de facut si un guvern sa se apuce de treaba. Eu voi fi foarte ferm, chiar intransigent. Aceste discutii trebuie sa produca rezultate. Nu avem timp .

Dezbatere Viorica Dancila, candidat in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019. Live Video

UPDATE 18:45 Liviu Dragnea daca a gresit, a platit pentru ceea ce a facut. Klaus Iohannis cum plateste, pentru ca avem un presedinte care a incalcat Constitutia. in primul rand a incalcat decizia Curtii Constitutionale, pentru ca nu a numit ministri interimari, va dau acest exemplu. , mai sustine candidatul PSD la prezidentiale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )