Libnet.ro
UNICEF

18:15

Horia Brenciu spune tot adevarul despre baietelul infiat. Uluitor cine este mama biologica a lui Toma

Playtech Playtech,
Horia Brenciu spune tot adevarul despre baietelul infiat. Uluitor cine este mama biologica a lui Toma

Horia Brenciu a vorbit deschis despre adoptia baietelului sau, Toma, despre care a aflat cand acesta se afla in pantecele mamei lui, o minora care se gandea sa avorteze. Juratul de la Vocea Romaniei a maturisit ca procedura de adoptie a durat trei ani. Horia Brenciu, dezvaluiri despre baietelul infiat Auzisem de la niste cunostinte . continuă pe Playtech

SOC la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus TOT ADEVARUL despre serialul Las Fierbinti! DA, e adevarat ...

Mihai Margineanu, cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV, a povestit cum a ajuns sa joace in celebra productie.

Ce spune Nicusor Dan despre sondajul lui Vlad Voiculescu: L-am vazut din presa. Fiecare are dreptul sa comunice cum vrea

Candidatul independent la Primaria Capitalei Nicusor Dan a sustinut marti o conferinta de presa in care a vorbit despre calitatea aerului din Bucuresti si despre ce masuri ar trebui luate. Anterior, si candidatul PLUS la primarie Vlad Voiculescu a tinut o conferinta in care a prezentat un sondaj de unde reiese ca diferenta dintre el si Dan in optiunile electoratului e de 1%. Fiecare are dreptul sa comunice cum vrea a afirmat Nicusor Dan.

Sunt o luptatoare impotriva coruptiei. ce spune Maia Sandu despre participarea sa la prezidentiale

Lidera PAS, Maia Sandu, a anuntat ca inca nu a fost luata o decizie cu privire la participarea sa in alegerile prezidentiale de la sfarsitul acestui an. Ex-premierul considera ca la prezidentiale trebuie sa participe persoana care are cele mai mari sanse, care este cea mai convingatoare in aceasta lupta si persoana care poate sa contribuie la scopurile cetatenilor si anume curatarea tarii de coruptie.

Ce spune Klaus Iohannis despre conflictul SUA-Iran. Cat de afectati sunt romanii care traiesc in Orientul Mijlociu

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca e in contact permanent cu ministrul Apararii si cu ministrul de Externe in contextul conflictului dintre SUA si Iran. Noi avem foarte multi cetateni romani care traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu. Avem reprezentante, sunt o serie de cetateni romani expusi in zona. Ne preocupa si vom lua toate masurile pentru a fi un sprijin real daca este nevoi, a spus Iohannis, aflat in Germania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2241 seconds )