Libnet.ro
UNICEF

05:45

Horia Georgescu, dupa audierea lui George Maior: Fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur!

B1 B1,
Horia Georgescu, dupa audierea lui George Maior: Fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur!

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a reactionat dupa audierea de marti din Comisia SRI a lui George Maior. Georgescu il ataca dur pe fostul sef al SRI, despre care a spus. continuă pe B1

Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, dupa audierea lui George Maior in Parlament: Minte de ingheata cuburile de gheata

Daniel Dragomir, fost ofiter SRI, unul dintre oamenii care au facut dezvaluiri despre practicile Serviciului din perioada Maior-Coldea, reactioneaza la audierea lui George Maior in Comisia parlamentara de control.

Daniel Dragomir, dupa audierea lui George Maior: Minte de ingheata CUBURILE de GHEATA. Cred ca s-ar impune un CONTROL PSIHIATRIC!

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir lanseaza acuzatii grave la adresa lui George Maior, dupa audierea acestuia de marti din Parlament. Dragomir sustine ca fostul director al Serviciului Roman de Informatii.

Claudiu Manda, dezvaluiri dupa audierea fostului director SRI: Care este relatia dintre George Maior si Horia Georgescu (VIDEO)

Fostul director al SRI, in prezent - ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a dat explicatii mai bine de patru ore in Comisia pentru controlul SRI. Alesii au vrut detalii despre protocoalele incheiate intre.

Audieri in Comisia SRI: George Maior a recunoscut ca urma sa fie premier si ca a vorbit cu Horia Georgescu despre un post de ministru sau comisar european

Fostul director al SRI George Maior a declarat marti, in Comisia de control al activitatii SRI, ca a discutat cu fostul presedinte al ANI, Horia Georgescu, despre o functie de ministru sau comisar european, a.

Audieri in Comisia SRI: George Maior a recunoscut ca urma sa fie premier si ca a vorbit cu Horia Georgescu despre un post de ministru sau comisar european(VIDEO)

Fostul director al SRI George Maior a declarat marti, in Comisia de control al activitatii SRI, ca a discutat cu fostul presedinte al ANI, Horia Georgescu, despre o functie de ministru sau comisar european, a.

Comisia SRI il va audia pe Sorin Blejnar pentru lamuriri privind relatia dintre George Maior si Horia Georgescu

Presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, senatorul Claudiu Manda, a anuntat ca marti, de la ora 16. 30, va fi audiat fostul sef al ANAF, Sorin Blejnar, pentru a aduce lamuriri cu privire la relatia dintre George Maior, la acea vreme director al SRI, si fostul sef al ANI Horia Georgescu.

George Maior va fi audiat marti n Comisia de control al SRI

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, fost sef al Serviciului Roman de Informatii, va fi audiat marti la comisia parlamentara de control al SRI, dupa ce in aprilie la aceeasi comisie a fost audiat Horia Georgescu, si ca urmare a acelei audieri, presedintele comisiei, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat ca Maior mintise intr-o audiere precedenta.

George Maior, audiat in comisia pentru controlul SRI

Fostul director al SRI, ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, este asteptat marti la Comisia de control al SRI pentru explicatii in legatura cu declaratii facute la comisie de fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu, transmite News. ro.

Fostul director al SRI, ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, audiat marti la Comisia de control al SRI

Fostul director al SRI, ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, este audiat marti la Comisia de control al SRI in legatura cu declaratii facute la comisie de fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu.

George Maior, inainte de audierea din Senat: Exista un interes politic pentru ca eu sa plec din functie

George Maior, ambasadorul Romaniei in Statele Unite, a ajuns marti la Comisia de Aparare din Senat, unde a fost convocat dupa declaratiile pe care le-a facut pe tema scrisorii trimise deRudolph Giuliani mai.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )