Libnet.ro
UNICEF

06:45

Hornbach deschide in prima parte a lunii octombrie magazinul din Sibiu, cel mai mic de pana acum al retelei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Hornbach deschide in prima parte a lunii octombrie magazinul din Sibiu, cel mai mic de pana acum al retelei

Hornbach, unul dintre cei mai importanti retaileri specializati in bricolaj si totodata singurul lant de magazine german ramas pe piata din Romania, pregateste deschiderea magazinului din Sibiu, cea de-a sasea locatie a nemtilor in Romania, spatiu care. continuă pe Wall-Street Ro

Airbus isi deschide prima fabrica din SUA

Producatorul european de aeronave Airbus Group SE isi deschide prima sa fabrica din Statele Unite, atacand astfel suprematia rivalului local Boeing Co. pe piata aeronavelor comerciale mari, care valoreaza 80 de miliarde de dolari.

Constructia grupului energetic de la Rovinari va demara in prima parte a anului viitor

Complexul Energetic Oltenia, in parteneriat cu China Huadian Engineering vor demara in prima parte a anului viitor constructia grupului energetic de 600 MW de la Rovinari, investitie de 847 milioane de euro.

Constructia grupului energetic de 600 MW de la Rovinari va demara in prima parte a anului viitor

Complexul Energetic Oltenia, in parteneriat cu China Huadian Engineering, vor demara in prima parte a anului viitor constructia grupului energetic de 600 MW de la Rovinari, investitie de 847 milioane de euro.

Planuri marete pentru Bebe Tei: vanzari de 4 milioane de lei pe luna in magazinul din Sun Plaza

Magazinul pentru copii Bebe Tei, deschis recent in Sun Plaza, deserveste circa 1. 000 de clienti pe zi si ar putea inregistra vanzari de patru milioane de lei 900. 000 euro) lunar, a declarat pentru WALL-STREET. RO Irina Ciubotaru, unul dintre proprietari.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )