Libnet.ro
UNICEF

10:46

HOROSCOP 10 august, cu astrologul Camelia Patrascanu. Sagetatorii sunt orgoliosi. Balantele se refac afectiv

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 10 august, cu astrologul Camelia Patrascanu. Sagetatorii sunt orgoliosi. Balantele se refac afectiv

O sambata cu gust pentru distractie si aventuri extraordinare. Berbecii au o zi fabuloasa departe de casa, departe de stres unde se simt si sunt avantajati din toate punctele de. continuă pe Antena3

HOROSCOP 7 august, cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii trebuie sa fie atenti la sanatate. Scorpionii sunt tulburati

Camelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 7 august. E o zi mai speciala. Trebuie sa ne pazim spatele. HOROSCOP Berbec - atentionari pentru bani.

HOROSCOP 7 august 2019, cu astrologul Camelia Patrascanu. Sagetatorii trebuie sa fie atenti la sanatate. Scorpionii sunt tulburati

AstrologulCamelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 7 august. E o zi mai speciala. Trebuie sa ne pazim spatele.

HOROSCOP 9 august, cu Camelia Patrascanu. Leii isi deschid inima. Scorpionii primesc bani

Camelia Patrascanu, a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 9 august. Zi tensionata, iar pe seara chef de distractie si de calatorii. HOROSCOP Berbec - au o zi foarte.

HOROSCOP 9 august, cu astrologul Camelia Patrascanu. Leii isi deschid inima. Scorpionii primesc bani

Cunoscutul astrologCamelia Patrascanua prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 9 august. Zi tensionata, iar pe seara chef de distractie si de calatorii.

HOROSCOP 8 august, cu Camelia Patrascanu. Gemenii muncesc mult. Scorpionii sunt sensibili

Interesul personal e subliniat azi. Trebuie sa ne aparam interesele. HOROSCOPBerbec - atentia orientata catre bani. Vor fi multe discutii si trebuie sa lamureasca pe.

HOROSCOP 8 august 2019, cu astrologul Camelia Patrascanu. Gemenii muncesc mult. Scorpionii sunt sensibili

Cunoscutul astrolog Camelia Patrascanu a prezentat previziunile astrelor pentru ziua de astazi. Interesul personal e subliniat azi. Trebuie sa ne aparam interesele.

HOROSCOP 9 august. Gemenii risca tot. Taurii sunt indragostiti

Horoscop Berbec. Asculta cu atentie povestile nu tocmai fericite ale celor din jur, pentru ca vei invata enorm si necazurile sau ghinioanele altora. E bine sa mai auzi si astfel de experiente, pentru ca.

Un an de la 10 august. Organizatorii asteapta aproximativ 250.000 de protestatari sunt asteptati in Piata Victoriei Restrictii de circulatie

Aproximativ 250. 000 de persoane sunt asteptate la manifestatia programata sambata in Piata Victoriei, la un an de la reprimarea violenta de catre Jandarmerie a mitingului diasporei. Ministrul de Interne, Mihai Fifor, si Jandarmeria au facut apel la un protest pasnic. Traficul din zona Guvernului va fi restrictionat. Iesenii au plecat spre Bucuresti pentru protestul din fata Guvernului.

HOROSCOP. Trendul astral pentru a doua parte a saptamanii, cu Camelia Patrascanu. Miercuri si joi sunt zile tensionate

Vesti bune pentru cei plecati in vacante, de la astrologul Camelia Patrascanu. Va fi o saptamana cu distractie, voie-buna, experiente inedite. HOROSCOPPentru cei care au ramas la.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, SAMBATA 10 AUGUST 2019. Numai azi nu e maine!

HOROSCOP zilnic. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 10 AUGUST 2019 ; Cosmosul ne-a oferit o saptamana benefica ce nu s-a incheiat inca. Maine au loc doua miscari planetare foarte importante pentru noi : pe de-o parte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )