Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 10 mai. Fecioarele vor avea chef sa studieze

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 10 mai. Fecioarele vor avea chef sa studieze

Horoscop maine, 10 mai. Fecioarele vor avea chef sa studieze, iar Pestii vor fi deosebit de productivi Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 7 mai. Gemenii vor scapa de o grija financiara

Horoscop maine, 7 mai. Gemenii vor scapa de o grija financiara, iar Scorpionii vor pleca intr-un weekend romantic. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Ziua Regalitatii. Ce evenimente organizeaza Casa Regala, de 10 mai

Romanii sarbatoresc, in data de 10 mai, Ziua Regalitatii. Pentru tara noastra, ziua are o tripla semnificatie: in data de 10 mai 1866, Carol I a devenit Domnitor al Romaniei. 11 ani mai tarziu, Romania si-a castigat independenta, iar in 10 mai 1881 a devenit Regat. intrucat anul 2016 marcheaza implinirea a 150 de ani de la acest eveniment, Casa Regala va organiza o serie de evenimente, la Bucuresti si Sinaia.

Casa Regala ii asteapta pe romani la Castelul Peles, pe 10 mai. Sunt anuntate o serie de evenimente cu ocazia jubileului de 150 de ani

Romanii sunt asteptati marti, 10 mai, la Castelul Peles, unde Casa Regala va organiza o serie de evenimente cu ocazia jubileului de 150 de ani, anunta Mediafax. Primul element al manifestarilor va avea loc in Bucuresti, la statuia Regelui Carol I, unde va avea loc o ceremonie militara si se vor depune coroane de flori.

Veste extraordinara! Romanii vor avea o noua sarbatoare nationala luna aceasta

Romanii se pot bucura de o noua zi de sarbatoare nationala. Ziua de 10 mai a fost declarata sarbatoare nationala, dar nu va fi o zi libera pentru salariati Ziua de 10 mai marcheaza trei momente.

Horoscop zilnic, 10 mai 2016. Racii, nemultumiti de partenerii de viata

Horoscop zilnic, 10 mai 2016. Berbecii au probleme de sanatate, Racilor li se pare ca nimic din ce face persoana iubita nu este bine, iar Capricornii duc dorul intalnirilor cu prietenii.

Mesajul Custodelui Coroanei cu ocazia zilei de 10 Mai VIDEO

Biroul de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I a transmis mesajul, text si video, al Altetei Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta,Custodelui Coroanei cu ocazia zilei de 10 Mai.

A treia editie a forumului Fonduri Europene organizat de Intact Media Group va reuni marti, 10 mai, reprezentantii Guvernului cu oamenii de afaceri si autoritatile locale

Moderat de Alessandra STOICESCU, evenimentul Fonduri Europene 2016-2020 are loc marti, 10 mai 2016, la Palatul Parlamentului si se bucura de participarea Comisarului European pentru Politica Regionala Corina.

HOROSCOP 9 mai. Racii ar putea calatori in locuri exotice

Horoscop maine, 9 mai. Racii ar putea calatori in locuri exotice, iar Varsatorii vor primi oferte foarte bune pentru ce vor sa vanda. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 8 mai. Taurii si Racii ies mai mult in societate

Horoscop maine, 8 mai. Taurii si Racii ies mai mult in societate, iar Sagetatorii vor avansa in cariera. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Inalt oficial american: SUA vor avea trupe in Romania 12 luni/an

Adjunctul secretarului de stat american, Antony Blinken, a declarat ca trupele SUA vor fi prezente in Romania 12 luni/an dupa ce presedintele Obama a cerut Congresului american un buget patru ori mai mare destinat Initiativei pentru Reasigurarea Europeana European Reassurance Initiative/ ERI).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )