Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste extraordinara! Romanii vor avea o noua sarbatoare nationala luna aceasta

Antena3 Antena3,
Veste extraordinara! Romanii vor avea o noua sarbatoare nationala luna aceasta

Romanii se pot bucura de o noua zi de sarbatoare nationala. Ziua de 10 mai a fost declarata sarbatoare nationala, dar nu va fi o zi libera pentru salariati Ziua de 10 mai marcheaza trei momente. continuă pe Antena3

HOROSCOP 10 mai. Fecioarele vor avea chef sa studieze

Horoscop maine, 10 mai. Fecioarele vor avea chef sa studieze, iar Pestii vor fi deosebit de productivi Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Analiza: Romanii vor plati pentru un credit imobiliar de 100.000 de euro acelasi avans ca pentru unul de 270.000

Persoanele care vor lua de la banca un credit imobiliar de 100. 000 de euro cu un avans solicitat de 40% trebuie sa aduca un aport propriu similar cu al celor care se imprumuta cu 270. 000 de euro, pentru care insa institutia de credit cere un avans de.

Ciolos: Vor fi testate toate substantele dezinfectante din toate spitalele romanesti. Prioritate vor avea esantioanele care provin din cele 50 de spitale cu probleme de sanitatie (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca a cerut Ministerului Sanatatii sa ia probe din toate biocidele folosite in toate spitalele din tara. Acestea vor fi analizate in laboratorul ICECHIM, iar.

Inalt oficial american: SUA vor avea trupe in Romania 12 luni/an

Adjunctul secretarului de stat american, Antony Blinken, a declarat ca trupele SUA vor fi prezente in Romania 12 luni/an dupa ce presedintele Obama a cerut Congresului american un buget patru ori mai mare destinat Initiativei pentru Reasigurarea Europeana European Reassurance Initiative/ ERI).

Statele Unite vor avea trupe in Romania 12 luni pe an

Militarii americani vor fi prezenti in permanenta in Romania, asigura adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken, transmite Digi 24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )