Libnet.ro
UNICEF

13:00

HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE. Surprize frumoase, poate chiar bani, pentru una dintre zodii!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 10 SEPTEMBRIE. Surprize frumoase, poate chiar bani, pentru una dintre zodii!

Horoscop 10 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 10 septembrie Berbec incepi a realiza faptul ca trebuie sa te reintorci cu picioarele pe pamant, tot romantismul de pana. continuă pe Antena3

HOROSCOP 10 septembrie. Gemenii au parte de declaratii de dragoste. Leii trebuie motivati

Horoscop Berbec. Discuta cu o persoana a carui intelepciune o pretuiesti, cum ar fi un prieten mai in varsta, un parinte, un mentor, pentru ca ceea ce are sa-ti spuna are efecte mobilizatoare asupra.

HOROSCOP rune pentru 10 septembrie. Fecioaele isi schimba viata, Capricornii au parte de ceva dificultati

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 10 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata BERKANA. Scufunda-te adanc in orice faci, cu atentie si prezenta.

HOROSCOP rune pentru 10 septembrie. Fecioarele isi schimba viata, Capricornii au parte de ceva dificultati

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 10 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata BERKANA. Scufunda-te adanc in orice faci, cu atentie si prezenta.

Bani de la stat pentru panouri solare, din 10 septembrie

Romanii pot solicita bani de la stat pentru a-si instala panouri solare acasa, incepand cu data de 10 septembrie, ora 10. 00, cand demareaza programul Casa Verde Fotovoltaice. Ministrul Mediului a anuntat ca sunt fonduri suficiente pentru ca 33. 000 de gospodarii sa beneficieze de acest program.

HOROSCOP 7 septembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Taurii primesc vesti bune, Sagetatorii pun mana pe niste bani!

HOROSCOP 6 septembrie. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat sambata dimineata, la Antena 3, horoscopul pentru 7 septembrie. Zi saturniana astazi, mai ales spre seara - conjunctie Luna - Saturn,.

HOROSCOP 9 septembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Leii au succes in plan financiar, Sagetatorii isi impun punctul de vedere

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat previziunile zodiilor pentru ziua de 9 septembrie. O zi complicata pentru ca trebuie sa ne asumam responsabilitati. Pot avea o.

HOROSCOP 9 SEPTEMBRIE. Taurii se apuca de curatenie, Sagetatorii sunt pozitivi

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 9 SEPTEMBRIE 2019; incepe o saptamana speciala in care avem Luna plina in Pesti iar doua planete personale importante pentru noi, Venus si Mercur, parasesc zo.

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE. Balantele trebuie sa isi pastreze calmul, Taurii trebuie sa fie atenti

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 8 SEPTEMBRIE 2019; ultimul aspect astral al saptamanii, ultimul din cele 11 care au fost, este o sabie cu doua taisuri. Astazi, Soarele in Fecioara este.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE. Taurii trebuie sa-si puna lucrurile la punct, Capricornii trebuie sa fie prudenti azi

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 7 SEPTEMBRIE 2019; ca nu cumva sa ne plictisim, astazi este randul altor doua aspecte astrale sa intre in scena din cele 11 ale saptamanii ! Astazi, avem.

HOROSCOP 6 septembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Racii muncesc pentru altii, Balantele sunt agitate

HOROSCOP 6 septembrie. AstrologulCamelia Patrascanu a prezentat vineridimineata, la Antena 3, horoscopul pentru 6septembrie. HOROSCOP BERBEC- Multi doresc sa iasa din mediul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )