Libnet.ro
UNICEF

07:00

Horoscop 11 decembrie. Zodia care va trebui sa se ocupe serios de bani

Antena3 Antena3,
Horoscop 11 decembrie. Zodia care va trebui sa se ocupe serios de bani

Berbec Fiti mai prudent la locul de munca si nu va complicati cu lucruri pe care nu le veti putea duce la bun sfarsit. Spre seara, primiti o veste de la o persoana draga. Taur Va. continuă pe Antena3

Horoscop 9 decembrie. Zodia care va reusi sa duca la capat un plan mai vechi

Berbec Prima jumatate a zilei este fara eficienta. Schimbarile vor aparea dupa amiaza si vor avea un efect pozitiv, in pofida caracterului lor imprevizibil si a complicatiilor de moment. Cand credeti ca v-ati atins.

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru saptamana 11 - 17 decembrie. Zodia care sta la mana Domnului

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse horoscopul runelor pentru saptamana 11 - 17 decembrie. Aflati in clipul de mai jos care sunt previziunile complete pentru.

Horoscop, 12 decembrie. Este o zi favorabila deciziilor importante in plan profesional. O zodie, risc ridicat sa aiba probleme de sanatate

Horoscop, 12 decembrie. Sextilul format intre Luna si Mercur aduce un plus de energie in plan intelectual si in relatiile sociale. Prin urmare, este de asteptat sa sporeasca randamentul.

MACRO NEWSLETTER 11 Decembrie 2017

Comenzile industriale noi din Germania au crescut neasteptat in octombrie 2017, cu o rata lunara de 0,5%, dupa un avans de 1,2% in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a temperat pana la 6,9%, de la 9,7% in luna anterioara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )