Libnet.ro
UNICEF

14:30

Horoscop, 12 decembrie. Este o zi favorabila deciziilor importante in plan profesional. O zodie, risc ridicat sa aiba probleme de sanatate

Antena3 Antena3,
Horoscop, 12 decembrie. Este o zi favorabila deciziilor importante in plan profesional. O zodie, risc ridicat sa aiba probleme de sanatate

Horoscop, 12 decembrie. Sextilul format intre Luna si Mercur aduce un plus de energie in plan intelectual si in relatiile sociale. Prin urmare, este de asteptat sa sporeasca randamentul. continuă pe Antena3

ANI explica efectele modificarii Legii privind integritatea prin proiectul lui Florin Iordache: Este contrara deciziilor CCR si recomandarilor MCV / Se diminueaza pana la eliminare sanctiunile pentru incompatibilitate sau conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate aduce vineri precizari cu privire la potentialele efecte ale adoptarii proiectului de modificare a Legii 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice, proiect initiat de deputatul PSD Florin Iordache, care a trecut luni de comisia juridica din Camera Deputatilor. Potrivit ANI, solutia preconizata de aceasta modificare legislativa va avea ca efect diminuarea pana la eliminare a sanctiunilor care decurg din incalcarea regimului conflictelor de interese si al incompatibilitatilor. ANI atrage totodata atentia ca propunerea legislativa este contrara deciziilor Curtii Constitutionale 418/2014 si 81/2013, precum si recomandarilor adresate de Comisia Europeana prin rapoartele MCV.

Traditii si obiceiuri de Sf. Spiridon. Ce nu ai voie sa faci pe 12 decembrie

Sf. Spiridon. Pe 12 decembrie, crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Spiridon, cunoscut si ca sfantul facator de minuni. Sf. Spiridon. Pentru ca sfantul calator este.

Calendar ortodox 12 decembrie. Un sfant important este pomenit in aceasta zi

Calendar ortodox 12 decembrie.

CSJ va examina pe 12 decembrie cererea de recurs in anulare in dosarul lui Vlad Filat

Curtea Suprema de Justitie CSJ) va examina marti, 12 decembrie, cererea de recurs in anulare in dosarul fostului premier Vlad Filat, depusa acum trei luni de catre Casa de avocatura Popa si Asociatii. Cererea va fi examinata de catre Colegiul Penal al CSJ in lipsa partilor, a precizat pentru IPN un reprezentant al Casei de avocatura.

Noi proteste la usa lui Tudose: Miting de amploare pe 12 decembrie

Sindicatele anunta din nou proteste de amploare in Piata Revolutiei, dar si in fata Guvernului. Mitingul va fi organizat pe 12 decembrie. La proteste vor participa si cateva sute de angajati.

BNS organizeaza proteste in Piata Victoriei pe 12 decembrie

Sindicalistii Blocului Natioanal Sincical BNS) vor organiza, in 12 decembrie, un miting de protest fata de masurile impuse de Codul Fiscal, mai ales fata de transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat, potrivit News. ro.

Horoscop 9 decembrie. Zodia care va reusi sa duca la capat un plan mai vechi

Berbec Prima jumatate a zilei este fara eficienta. Schimbarile vor aparea dupa amiaza si vor avea un efect pozitiv, in pofida caracterului lor imprevizibil si a complicatiilor de moment. Cand credeti ca v-ati atins.

Horoscop 11 decembrie. Zodia care va trebui sa se ocupe serios de bani

Berbec Fiti mai prudent la locul de munca si nu va complicati cu lucruri pe care nu le veti putea duce la bun sfarsit. Spre seara, primiti o veste de la o persoana draga. Taur Va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )