Libnet.ro
UNICEF

12:15

HOROSCOP 12 APRILIE. Nativii acestei zodii au sansa sa inceapa un drum nou

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 12 APRILIE. Nativii acestei zodii au sansa sa inceapa un drum nou

Horoscop 12 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Berbec. Proiectul la care iti aduci contributia de ceva vreme ajunge intr-un impas care te obliga sa iei o pauza. Profita de. continuă pe Antena3

HOROSCOP 12 APRILIE. Se intrezaresc bani pentru nativii unei zodii!

Horoscop 12 aprilie Berbec Astazi veselia si cheful de aventuri sunt atributele tale de baza. Ai putea sa te indragostesti la prima vedere, sau sa petreci alaturi de prieteni. Fii totusi prudent si tine.

Rabla si Rabla Plus demareaza vineri, 12 aprilie 2019. Fondurile necesare prevazute in buget insumeaza 350 de milioane de lei

Programele Rabla Clasic si Rabla Plus, editiile din 2019, demareaza vineri, 12 aprilie, o data cu inceperea inscrierilor. Fondurile necesare prevazute in buget insumeaza 350 de milioane de lei.

Dunarea intalneste vineri, 12 aprilie, Concordia Chiajna. Meciul este programat la ora 18.00

Dunarea Calarsi incepe in forta cea de-a 5-a etapa a play-out-ului Ligii 1 Betano cu meciul impotriva celor de la Concordia, partida programata vineri, 12 aprilie, la Chiajna, de la ora 18.

HOROSCOP 10 APRILIE. Probleme financiare pentru nativii unei zodii! Cine exceleaza la acest capitol

Horoscop 10 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 10 aprilie Berbec Nu mai vorbiti cu nimeni despre intentiile dv. Familistii vor sa se separe de persoana iubita, iar.

Programul Rabla a fost lansat oficial - inscrierile incep pe 12 aprilie, iar bugetul permite casarea a 35.000 de masini vechi

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat miercuri, la Titu, lansarea programelor Rabla Clasic si Rabla Plus, editiile din 2019, inscrierile urmand sa inceapa in 12 aprilie. Suma alocata este de 320 milioane lei, pentru circa 35. 000 de prime de casare, cuantumul primei de casare fiind de 6. 500 lei si se acorda pentru autovehiculul nou al carui sistem de propulsie genereaza maximum 130 g CO2/km.

HOROSCOP 11 APRILIE. Berbecii au ocazia sa ia o decizie buna, Fecioarele gasesc relaxarea

Horoscop 11 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 11 aprilie Berbec Este un moment bun, mai ales in prima parte a zilei, pentru a lua decizii intelepte si a planifica pe termen.

HOROSCOP 11 APRILIE. Berbecii trebuie sa ramana calmi, Gemenii sunt puternici si creativi

Iata horoscopul zilei de JOI 11 APRILIE 2019; cea mai mare planeta a sistemului nostru solar, Jupiter, aflat in Sagetator pana in decembrie 2019, a intrat in retrograd ieri si va sta asa pana.

HOROSCOP 10 APRILIE. Berbecii sunt creativi, Fecioarele au nevoie de un reset

Horoscop 10 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Esti intr-o faza creativa in care poti lasa imaginatia sa zboare incotro vrea iar aceasta totala libertate de.

Noua procedura de selectie a procurorului general va avea loc in perioada 12 aprilie - 8 mai

Noua procedura de selectie pentru numirea procurorului general va avea loc in perioada 12 aprilie - 8 mai, se precizeaza intr-un anunt publicat pe pagina de internet a Ministerului Justitiei.

Noua procedura de selectie pentru numirea procurorului general va avea loc in perioada 12 aprilie - 8 mai

Noua procedura de selectie pentru numirea procurorului general va avea loc in perioada 12 aprilie - 8 mai, dupa ce, miercuri, comisia condusa de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a respins pe procurorii Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu, care si-au depus candidatura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )