Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 12 octombrie. Gemenii nu se simt in largul lor. Berbecii lupta pentru adevar

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 12 octombrie. Gemenii nu se simt in largul lor. Berbecii lupta pentru adevar

Horoscop Berbec. Ai castig de cauza intr-o confruntare in care altii apeleaza des la informatii gresite sau rau intentionate. Nimeni nu te poate invinge azi, pentru ca simti de la o posta minciuna sau. continuă pe Antena3

HOROSCOP DRAGOSTE 8 OCTOMBRIE. Gemenii trebuie sa-si exprime sentimentele in fata persoanei iubite, Pestii trebuie sa ia decizii importante in viata de cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 8 OCTOMBRIE 2019. Venus intra in misteriosul Scorpion astazi si va sta toata luna octombrie, la 1 noiembrie ajungand in optimisul Sagetator.

HOROSCOP rune 12 octombrie. Sagetatorii sunt prudenti, Balantele au parte de schimbari in interior

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 12 octombrie octombrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Jera inversata) : Jera este runa succesului si a.

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE. Leii trebuie sa experimenteze ceva nou, Scorpionii au parte de o schimbare

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 11 OCTOMBRIE 2019; Luna este in Pesti, la doar doua zile distanta de Luna plina in Berbec de duminica 13 octombrie si astazi ne ofera, practic, o zi libera de.

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE. O zodie gaseste drumul catre bani!

Horoscop 11 octombrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 11 octombrie Berbec Daca doriti sa aveti succes, este de preferat sa fiti mai perseverent si sa investiti mai multa.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE. O zodie isi vede in sfarsit indeplinite dorintele

Horoscop 10 octombrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 10 octombrie Berbec Se poate ca astazi sa fii nevoit a lua o decizie majora, in legatura cu locul tau de munca ori de.

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE. Taurii sunt impulsivi, Leii sunt foarte sensibili

Iata horoscopul zilei de azi JOI 10 OCTOMBRIE 2019; dupa ultimele zile intense, gratie aspectelor astrale cu energie mai dura, iata ca astazi este liniste si bine. Luna este in Pesti unde.

Prognoza meteo pentru sambata, 12 octombrie: Temperaturi neobisnuite in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru sambata, 12 octombrie 2019. Sunt anuntate valori termice mai ridicate decat media normala pentru aceasta perioada, cer mai mult senin si ceata dimineata si noaptea in zonele joase, pe arii restranse. Prognoza meteo pentru sambata, 12 octombrie Meteorologii anunta ca vremea va fi predominant frumoasa, .

Cuplaj in polivalenta, sambata, 12 octombrie. Echipele de baschet si volei ale CSM-ului joaca pe teren propriu

Sala Sporturilor din Targoviste va fi gazda unui nou cuplaj oferit de cele doua echipe de prima-divizie ale Clubului Sportiv Municipal Targoviste. Sambata, 12 octombrie 2019, incepand cu ora 12. 30, iubitorii sportului sunt asteptati in tribunele salii din Targoviste pentru a vedea spectacolul, care va dura pana in jurul orei 17.

Expozitie de acuarela, vernisata sambata, 12 octombrie, la Muzeul Dunarii de Jos

Muzeul Dunarii de Jos va invita sambata, 12 octombrie, ora 14. 00, la sediul din str. Progresului, nr. 4, la vernisajul Expozitiei de acuarela Felicia Huides.

HOROSCOP 11 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii au foarte multe responsabilitati, Varsatorii sunt preocupati de bani

Zi de corectie. Multi se pot simti cu musca pe caciula. Cine a gresit se simte vinovat. E o zi care incepe putin mai tensionat. Simt ca le-a scapat ceva, dar spre seara lucr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )