Libnet.ro
UNICEF

22:30

HOROSCOP 13 AUGUST. Berbecii trebuie sa fie copilarosi, Varsatorii stiu ce vreau si actioneaza ca atare

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 13 AUGUST. Berbecii trebuie sa fie copilarosi, Varsatorii stiu ce vreau si actioneaza ca atare

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 13 AUGUST 2019; dupa ziua intensa de ieri in care Uranus, cea mai rebela, imprevizibila si socanta planeta, a intrat in stationare retrograda pana in ianuarie. continuă pe Antena3

HOROSCOP 13 august. Berbecii scapa de amintiri. Fecioarele trebuie sa evite drumurile

Horoscop Berbec. Esti intr-un moment excelent pentru a te debarasa de amintiri, de resentimente, de acele goluri din suflet pe care nu aveai curaj sa le dai afara. Ca sa faci loc in inima ta noilor sentimente,.

HOROSCOP 13 august, cu astrologul Camelia Patrascanu. Racii iau decizii importante pe plan personal. Varsatorii muncesc mult

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat previziunile astrelor pentru ziua de marti, 13 august 2019. O zi in care avem parte de schimbari de atitudine si viziune. Ne depasim.

HOROSCOP DRAGOSTE 13 AUGUST. Gemenii trebuie sa faca planuri noi cu partenerii de viata, Balantele singure gasesc persoana care le poate schimba viata

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 13 AUGUST 2019. Dupa ziua intensa de ieri in care Uranus, cea mai rebela, imprevizibila si socanta planeta, a intrat in stationare retro.

HOROSCOP 13 AUGUST. Vesti fabuloase pentru una dintre zodii. Reuseste sa treaca peste toate problemele!

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 13 august Berbec Esti un ascultator bun, iar cei din jurul tau vor aprecia asta. De asemenea, aceasta calitate se va dovedi.

HOROSCOP 13 august, cu Camelia Patrascanu.Racii iau decizii importante pe plan personal. Varsatorii muncesc mult

O zi in care avem parte de schimbari de atitudine si viziune. Ne depasim limitele si obtinem rezultate bune. Au parte de schimbari de atitudine, de gandiri in.

HOROSCOP rune pentru 13 august. Scorpionii trebuie sa se reincarce, Gemenii sunt sfatuiti sa accepte schimbarile

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile.

HOROSCOP 14 AUGUST. Succese financiare exceptionale pentru nativii unei zodii

Iata ce ne rezerva astrele pentu ziua de miercuri. https:jurnalul. antena3. rohoroscophoroscop-zilnic-14-august-2019-varsatorii-pleaca-in-vacanta-818537. html Horoscop 14.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 13 august. Leii sunt in siguranta, Taurii sunt atenti la propriile vise

Iata pentru MARTI 13 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

Curs valutar BNR marti, 13 august: Cotatiile valutelor internationale la casele de schimb

Banca Nationala a RomanieiBNR) a emis un nou curs valutar, marti, 13 august 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7270 lei in crestere cu 0,0005) in luna iulie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7290 .

Prognoza meteo ANM marti, 13 august. Temperaturile continua sa creasca, iar disconfortul termic este accentuat

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta prognoza pentru ziua de marti, 13 august. De asemenea, acestia indica si prognoza pentru toata perioada dintre 12-18 august. Iata care vor fi maximele! Vremea in toata tara Nu scapam in ruptul capului de canicula! Vara pare ca se lungeste, nu ca ne apropiem cu pasi repezi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )