Libnet.ro
UNICEF

06:00

HOROSCOP 13 AUGUST. Vesti fabuloase pentru una dintre zodii. Reuseste sa treaca peste toate problemele!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 13 AUGUST. Vesti fabuloase pentru una dintre zodii. Reuseste sa treaca peste toate problemele!

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 13 august Berbec Esti un ascultator bun, iar cei din jurul tau vor aprecia asta. De asemenea, aceasta calitate se va dovedi. continuă pe Antena3

HOROSCOP 13 august. Berbecii scapa de amintiri. Fecioarele trebuie sa evite drumurile

Horoscop Berbec. Esti intr-un moment excelent pentru a te debarasa de amintiri, de resentimente, de acele goluri din suflet pe care nu aveai curaj sa le dai afara. Ca sa faci loc in inima ta noilor sentimente,.

Prognoza meteo ANM marti, 13 august. Temperaturile continua sa creasca, iar disconfortul termic este accentuat

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta prognoza pentru ziua de marti, 13 august. De asemenea, acestia indica si prognoza pentru toata perioada dintre 12-18 august. Iata care vor fi maximele! Vremea in toata tara Nu scapam in ruptul capului de canicula! Vara pare ca se lungeste, nu ca ne apropiem cu pasi repezi .

HOROSCOP 12 AUGUST. Taurii duc lupta pentru putere, Scorpionii se simt neintelesi

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 12 AUGUST 2019; incepem o saptamana cu o energie puternica si pe alocuri tensionata. Uranus, planeta rebela si imprevizibila, isi incepe tranzitul retrograd.

HOROSCOP 10 august, cu astrologul Camelia Patrascanu. Sagetatorii sunt orgoliosi. Balantele se refac afectiv

O sambata cu gust pentru distractie si aventuri extraordinare. Berbecii au o zi fabuloasa departe de casa, departe de stres unde se simt si sunt avantajati din toate punctele de.

PROGNOZA METEO 13 AUGUST. Vremea va fi extrem de calda

Vremea caniculara in orele amiezii in zonele de campie si de podis va persista, disconfortul termic se va mentine accentuat, iar indicele temperatura-umezeala ITU) va depasi pragul.

HOROSCOP rune pentru 13 august. Scorpionii trebuie sa se reincarce, Gemenii sunt sfatuiti sa accepte schimbarile

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile.

HOROSCOP 12 august, cu Camelia Patrascanu. Berbecii pot avea confruntari cu sefii, Sagetatorii castiga bani

O zi in care avem multe de facut si trebuie sa ne tinem de treaba. Responsabilitate si autoritate pentru toata lumea. Pot exista confruntari cu sefii sau autoritatile.

HOROSCOP 11 august 2019. Taurii au nevoie de stralucire, Gemenii cauta sa se echilibreze

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 11 august 2019; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul.

HOROSCOP 11 august 2019. Berbecii au ajuns la un punct de cotitura, Gemenii comunica tot mai bine

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 11 AUGUST 2019 ; azi este o zi plina si ocupata din punct de vedere astrologic, cu multe tranzite importante. Mai intai, Jupiter, planeta norocului si oportunitatilor,.

Primele vesti bune pentru FCSB. Doi jucatori de baza aproape de revenire

Vergil Andronache, antrenorul de conjunctura al celor de la FCSB, a anuntat cand vor reveni doi dintre cei mai experimentati jucatori ai echipei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )