Libnet.ro
UNICEF

11:00

HOROSCOP 13-19 ianuarie 2020, cu Camelia Patrascanu. Racii fac bani usor, Pestii patrund in medii inalte

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 13-19 ianuarie 2020, cu Camelia Patrascanu. Racii fac bani usor, Pestii patrund in medii inalte

Cunoscutul astrolog Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru saptamana 13-19 ianuarie 2020 pentru fiecare nativ din zodiac. continuă pe Antena3

HOROSCOP 13-19 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Racii fac bani usor, Pestii patrund in medii inalte

Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru saptamana 13-19 ianuarie pentru fiecare nativ din zodiac.

HOROSCOP 11 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Leii ajung in centrul atentiei, Sagetatorii se distreaza departe de casa

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat, sambata, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de 11 ianuarie. Pragmatismul este cuvantul zilei. Ne ocupam de treburile noastre, suntem foarte harnici, mai ales in prima jumatate a zilei, dupa-amiaza urmeaza distractia.

HOROSCOP 10 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Cum influenteaza Luna plina zodiile si ce trebuie sa facem

HOROSCOP Camelia Patrascanu ne-a sfatuit, vineri, la Antena 3, sa punem bazele unui proiect maret in acesta perioada, pentru ca este luna plina, si a facut previziunile astrale pentru ziua de 10 ianuarie.

HOROSCOP 9 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii au parte de bani. Capricornii vorbesc de destin

HOROSCOP Camelia Patrascanu a pezentat previziunile astrale pentru ziua de 9 ianuarie. Conservatorism astazi, mai ales dupa pranz. Trebuie sa avem grija de ideile si bunurile noastre.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 13-19 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Bani, dar si relatii cu atentionari

Trendul astral al saptamanii 13-19 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Noua saptamana ne aduce bani, dar trebuie sa fim atenti la conflictele cu ceilalti.

HOROSCOP 10 IANUARIE. Racii sunt intr-o stare de spirit emotionala, Berbecii se descurca de minune

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 10 IANUARIE 2020; astazi are loc eclipsa de Luna plina in Rac care este legata de eclipsa solara in Capricorn ce a avut loc de Craciun si care sunt parte din lantul de eclipse ce se intampla pe axa Rac-Capricorn inca din iulie 2018 incoace si vor continua pana in iulie 2020 cand Nodurile Lunare punctele matematice de pe traiectoria Lunii ce guverneaza eclipsele vor parasi aceste zodii gazda.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii 12 ianuarie 2020. Taurii trebuie sa ia o decizie, Gemenii incearca ceva nou

Iata pentru DUMINICA 12 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP pentru 12 ianuarie 2020. Berbecii trec prin schimbari profunde, Gemenii simt recunostinta

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 12 IANUARIE 2020; dupa eclipsa de Luna plina in Rac de vineri, dupa revenirea rebelului Uranus in miscare directa ieri, iata ca cel mai fierbinte weekend din an din punct de vedere astrologic nu se incheie fara ultima reprezentatie : marii grei Saturn si Pluto se reintalnesc in conjunctie in Capricorn asa cum nu au mai facut-o de 500 ani in aceasta zodie!.

HOROSCOP. Mesaj de la Fecioara Maria pentru zodii 12 ianuarie 2020. Berbecii au nevoie de vindecare, Gemenii isi dedica timpul copiilor

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de DUMINICA 12 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc ianuarie 2020. Sobolanii au o zi buna pentru vise, Bivolii au parte de pasiune

Zodiacul chinezesc pentru luna IANUARIE 2020 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )