Libnet.ro
UNICEF

10:45

HOROSCOP 13-19 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Racii fac bani usor, Pestii patrund in medii inalte

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 13-19 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Racii fac bani usor, Pestii patrund in medii inalte

Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru saptamana 13-19 ianuarie pentru fiecare nativ din zodiac. continuă pe Antena3

HOROSCOP 13-19 ianuarie 2020, cu Camelia Patrascanu. Racii fac bani usor, Pestii patrund in medii inalte

Cunoscutul astrolog Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru saptamana 13-19 ianuarie 2020 pentru fiecare nativ din zodiac.

HOROSCOP 9 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii au parte de bani. Capricornii vorbesc de destin

HOROSCOP Camelia Patrascanu a pezentat previziunile astrale pentru ziua de 9 ianuarie. Conservatorism astazi, mai ales dupa pranz. Trebuie sa avem grija de ideile si bunurile noastre.

HOROSCOP 11 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Leii ajung in centrul atentiei, Sagetatorii se distreaza departe de casa

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat, sambata, la Antena 3, previziunile astrale pentru ziua de 11 ianuarie. Pragmatismul este cuvantul zilei. Ne ocupam de treburile noastre, suntem foarte harnici, mai ales in prima jumatate a zilei, dupa-amiaza urmeaza distractia.

HOROSCOP 10 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Cum influenteaza Luna plina zodiile si ce trebuie sa facem

HOROSCOP Camelia Patrascanu ne-a sfatuit, vineri, la Antena 3, sa punem bazele unui proiect maret in acesta perioada, pentru ca este luna plina, si a facut previziunile astrale pentru ziua de 10 ianuarie.

HOROSCOP 10 ianuarie. Leii au o zi fabuloasa. Racii fac schimbari

HOROSCOP Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de 10 ianuarie:.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 13-19 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Bani, dar si relatii cu atentionari

Trendul astral al saptamanii 13-19 ianuarie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Noua saptamana ne aduce bani, dar trebuie sa fim atenti la conflictele cu ceilalti.

HOROSCOP 10 IANUARIE. Racii sunt intr-o stare de spirit emotionala, Berbecii se descurca de minune

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 10 IANUARIE 2020; astazi are loc eclipsa de Luna plina in Rac care este legata de eclipsa solara in Capricorn ce a avut loc de Craciun si care sunt parte din lantul de eclipse ce se intampla pe axa Rac-Capricorn inca din iulie 2018 incoace si vor continua pana in iulie 2020 cand Nodurile Lunare punctele matematice de pe traiectoria Lunii ce guverneaza eclipsele vor parasi aceste zodii gazda.

HOROSCOP 11 IANUARIE. Taurii sunt creativi, Varsatorii se simt aventurosi

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 11 IANUARIE 2020; dupa eclipsa de Luna plina in Rac de ieri, cel mai puternic weekend al anului continua cu urmatorul eveniment astral din cele trei mari : Uranus iese din stationarea retrograda in care se afla din august 2019. Uranus inseamna schimbare.

HOROSCOP 9 IANUARIE. Gemenii sunt inclinati spre detalii, Balantele incheie noi parteneriate

Iata horoscopul zilei de azi JOI 9 IANUARIE 2020; suntem cu doar o zi distanta de eclipsa de Luna plina in Rac si deja exista o presiune specifica in atmosfera pentru acest eveniment. Este important sa avem mai mare grija de noi in aceast perioada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )