Libnet.ro
UNICEF

20:15

HOROSCOP 15 FEBRUARIE. O zi speciala! Berbecii au parte de intalniri placute, Gemenii trebuie sa se fereasca sa ia decizii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 15 FEBRUARIE. O zi speciala! Berbecii au parte de intalniri placute, Gemenii trebuie sa se fereasca sa ia decizii

Iata horoscopul zilei de VINERI 15 FEBRUARIE 2019; atmosfera dedicata iubirii persista si azi si in weekendul ce incepe. Valentines Day a molipsit si planetele iar Marte, planeta actiunii. continuă pe Antena3

HOROSCOP 15 FEBRUARIE. Varsatorii trebuie sa lupte pentru ideile lor, Gemenii trebuie sa aiba grija la ton

Pur si simplu simti energia pozitiva cum te insoteste peste tot si ai motive de maxima bucurie! HOROSCOP 15 FEBRUARIE. Varsator. Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu modul.

HOROSCOP 13 februarie 2019. Berbecii nimeresc intr-un anturaj in care nu se simt bine, Taurii primesc un sfat excelent

Horoscop Varsator. Joci un rol important in grupul din care faci parte, fie ca e vorba de echipa de lucru, fie de prietenii tai. Lumea iti apreciaza sfaturile si compania, pentru ca esti o sursa de.

HOROSCOP 15 februarie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Taurii au o zi cu surprize financiare, Gemenii scapa de o situatie neplacuta

Inspiratie! Mintea functioneaza foarte bine pentru ca este conectata cu sufletul, a spus astrologul Camelia Patrascanu. Berbec - Au o zi plina de surprize. Unele sunt facute de prieteni,.

HOROSCOP. Mesajul Arhanghelul Mihail pentru 15 februarie, pentru toate zodiile. Berbecii ar trebui sa se foloseasca de imaginatie, Gemenii de simtul umorului

Iata pentruVINERI 15 FEBRUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest.

CALENDAR ORTODOX, 15 februarie. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

CALENDAR ORTODOX, 15 februarie. Onisim a fost unul dintre cei 70 de Apostoli ai Mantuitorului. In tinerete a fost rob al lui Filimon, un crestin din orasul Colose. Onisim, gresindu-i acestuia, a fugit la Roma, unde va fi.

HOROSCOP 13 FEBRUARIE. Berbecii trebuie sa faca schimbari, Gemenii au probleme cu echilibrul

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 13 FEBRUARIE 2019; tema zilei este asteapta-te la neasteptat cu razboinicul Marte in conjunctie cu rebelul Uranus. In ultima sa zi in Berbec, Marte este in.

HOROSCOP 13 FEBRUARIE. Sagetatorii arunca cu banii, Varsatorii au parte de iubire

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 13 februarie Berbec Este o zi in care totul pare stresant, chiar daca te retragi din viata publica. Ai putea sa-ti folosesti spontaneitatea.

Cea de-a X-a editie a Targului Apicol se deschide vineri, 15 februarie, la stadion

Stadionul municipal din Slobozia gazduieste la sfarsitul saptamanii cea de-a X-a editie a Targului Apicol. Evenimentul este organizat in perioada 15-17 februarie de Primaria orasului, prin Servicii Publice Slobozia S. si Casa Mierii Ialomita Cooperativa Agricola.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea vineri, 15 februarie

Vremea incepe sa se incalzeasca usor vineri, 15 februarie, chiar daca precipitatiile slabe vor mai aparea in unele regiuni. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), innorari, ploi si lapovita se vor semnala in sudul si estul tarii.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 15 februarie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,36 mg/l; pH 7,57; TURBIDITATE: 0,45. S2 - CLOR LIBER: 0,44 mg/l; pH.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )