Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 15 martie: Schimbari neasteptate si calatorii relaxante pentru zodii

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 15 martie: Schimbari neasteptate si calatorii relaxante pentru zodii

Horoscop 15 martie. Taurii, gemenii si pestii au parte de schimbari neasteptate in plan personal sau in plan profesional. Capricornii si varsatorii pun la cale calatorii relaxante alaturi de cei dragi. Afla ce au pregatit astrele nativilor fiecarei zodii. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 14 martie: Zodiile au o sambata norocoasa

Horoscop 14 martie. Gemenii sunt norocosi in plan profesional, iar leii se simt entuziasmati si aventurosi. Capricornii au parte de romantism, iar sagetatorii de intelepciune. Afla ce au rezervat astrele pentru nativii fiecarei zodii.

HOROSCOP 13 martie: Introspectie si reevaluari pentru zodii

Horoscop 13 martie. Aproape toate zodiile fac reevaluari, astazi, fie in plan profesional, fie in plan personal. Fecioarele si gemenii au parte de discutii serioase cu persoanele iubite. Afla ce le-au rezervat astrele nativilor fiecarei zodii.

HOROSCOP 12 martie: Zodiile vor avea parte de momente intime alaturi de cei dragi

Horoscop 12 martie. Taurii, fecioarele, scorpionii si sagetatorii sunt sentimentali si au parte de conversatii cu cei dragi. Gemenii sunt ambitiosi, iar capricornii sunt nerabdatori sa isi prezinte ideile la serviciu. Afla ce au pregatit astrele fiecarei zodii.

15 martie la Cluj: manifestari dedicate Zilei Maghiarilor si mars al Noii Drepte

Asociatia Noua Dreapta din Cluj-Napoca anunta ca duminica, 15 martie, de la ora 15. 00, va organiza a saptea editie a Marsului Memorial Avram Iancu. Marsul lor va avea loc dupa manifestarile dedicate Zilei Maghiarilor, care incep de la ora 11.

VIDEOSTORY Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare, cel mai asteptat spectacol al primaverii, revine din 15 martie la Teatrul de pe Lipscani

Cum ar fi ca 3 actori sa interpreteze toate personajele din toate piesele lui William Shakespeare intr-o ora si 20 de minute? Cel mai asteptat spectacol al primaverii, super-comedia Operele complet prescurtate ale lui William Shakespeare, revine, din 15 martie, la Teatrul de pe Lipscani, sala Muse strada Lipscani nr. Este o parodie, dar in acelasi timp are un subtext, o carne sub ea care o face valabila. Nu e o chestie derizorie, un umor facil, si asta poate fi una dintre capcanele propunerii noastre. Chiar si partile de parodie au si ele un mesaj extrem de valabil si profund, spune actorul Dan Radulescu intr-un interviu acordat Hotnews. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )