Libnet.ro
UNICEF

19:30

HOROSCOP 16 iulie. Leii fug de barfe. Berbecii nu se pot concentra si fac greseli

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 16 iulie. Leii fug de barfe. Berbecii nu se pot concentra si fac greseli

Horoscop Berbec. Cum sa iti duci cu bine sarcinile la final daca nu te poti concentra eficient si vrei rezultate rapide? Aceasta lipsa de rabdare poate genera erori majore in ceea ce ti-ai propus pentru. continuă pe Antena3

HOROSCOP 15 IULIE. Leii au parte de surprize placute, Berbecii interactioneaza productiv

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 15 IULIE 2019; Luna este azi in Capricorn si incepem saptamana de foc ce contine cea de-a doua eclipsa a verii, pe fondul a 6 planete retrograde si inca sub efectul pr.

HOROSCOP 15 IULIE. Leii se remarca prin calitati, Fecioarele au incredere in ele

Berbec. titudinea rigida a unui prieten de langa tine are efecte negative si asupra ta, pentru ca simti imediat starile negative ale celor din jur. Devii si tu la fel de sensibil, de.

Horoscop 12 iulie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Balantele rezolva probleme financiare, Berbecii au armonie in camin

Confort, comoditate, o zi fara efort, fara certuri si scandaluri, o zi calma si frumoasa, ne spune astrologul Camelia Patrascanu. Berbec - armonie in camin, gasesc.

HOROSCOP 14 IULIE. Racii sunt plini de energie, Fecioarele sunt extrem de ocupate

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 14 IULIE 2019; Soarele inca in Rac este in opozitie cu Pluto retrograd, iar aerul este asa de plin de tensiune incat practic il poti simti in stomac. Pluto es.

HOROSCOP 13 IULIE. Varsatorii trebuie sa isi dedice mai mult timp pentru ei, Taurii sunt nevoiti sa se fereasca de planuri

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 13 IULIE 2019; Luna este in optimistul Sagetator deci ne promite o zi lipsita de griji si tare bine ne prinde, ca sa nu mai vorbim ca asa ar trebui sa fie mai.

HOROSCOP 12 IULIE. Sagetatorii sunt plini de energie, Racii trebuie sa se gandeasca la prioritati

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 12 IULIE 2019. Luna aluneca agale din intensul Scorpion spre veselul si norocosul Sagetator. Prilej sa iti odihnesti putin oasele si sa te pui pe pilot automat. Trig.

HOROSCOP DRAGOSTE 12 IULIE. Leii sunt tensionati din cauza partenerului, Scorpionii trebuie sa discute sincer cu jumatatile lor

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 12 IULIE 2019. Luna iese din Scorpion si se pregateste sa intre in Sagetator. Esti pregatit de aventura? De ce vrei sa scapi azi?.

HOROSCOP rune pentru saptamana 15-21 IULIE. Leii isi intaresc prieteniile, Capricornii depasesc o bariera mentala

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicatas saptamanii 15-21 IULIE 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele.

HOROSCOP 15 iulie, cu Camelia Patrascanu. Taurii rezolva probleme administrative, Gemenii pot face investitii bine gandite

Creativitate profesionala, iar cei care sunt in vacanta au sanse sa fie buni coordonatori. Aveti un cuvant foarte puternic de spus, lucru care va aduce si.

Horoscop 13 iulie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Chef de distractie pentru zodii

Chef de distractie, dar mai ales de calatorii. Voiaje mentale, dar si geografice, pentru multi dintre noi, ne spune astrologul Camelia Patrascanu. HOROSCOPBerbec - Luna este in zona.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3121 seconds )