Libnet.ro
UNICEF

19:00

HOROSCOP 16 MARTIE. Berbecii trebuie sa isi rezolve planurile, Racii sunt nevoiti sa fie flexibili

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 16 MARTIE. Berbecii trebuie sa isi rezolve planurile, Racii sunt nevoiti sa fie flexibili

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 16 MARTIE 2020; astazi este ziua in care Mercur, planeta comunicarii si gandirii, revine in zodia Pesti dupa ce a fost retrograd in aceasta zodie apoi in Varsator, a iesit din retrograd in Varsator unde a mai stat o saptamana si acum revine in Pesti in miscarea sa directa. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 16 martie. Scorpionii trebuie sa fie creativi, Capricornii privesc cu optimism

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 16 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP rune pentru saptamana 16-22 martie. Berbecii trebuie sa faca o schimbare, Capricornii se simt depresivi

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 16-22 MARTIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

HOROSCOP 15 MARTIE. Berbecii sunt toleranti, Balantele sunt lucide

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 15 MARTIE 2020 ; Luna este in optimistul Sagetator astazi care ne indeamna sa ne mentinem asteptarile sus, sa credem in bine, indiferent cata panica este in unele parti din tara sau lume.

HOROSCOP rune 16 martie. Sagetatorii trebuie sa fie atenti la tot, Balantele au parte de realizari

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 16 MARTIE 2020.

HOROSCOP 14 MARTIE. Sagetatorii trebuie sa fie vigilenti, Pestii devin circumspecti

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 14 MARTIE 2020; Marte este in sextil cu Neptun, Soarele este in sextil cu Pluto si se anunta unul din cele mai dinamice si decisive weekenduri.

HOROSCOP 13 MARTIE. Gemenii trebuie sa fie practici, Capricornii sunt lipsiti de energie

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 13 MARTIE 2020 ; intr-o zi cu conotatii populare ce indeamna la atentie vineri 13, iata ca Luna in Scorpion da o atmosfera incredibil de sexy si ne indeamna sa nu ne luam dupa superstitii si vorbe fara sustinere. Vineri 13 este o zi ca oricare alta, tocmai buna pentru facut planuri.

Horoscop 17 martie 2020. Leii isi descopera o noua pasiune. Racii sunt muncitori

Horoscop 17 martie 2020. Acestea sunt previziunile astrale pentru ziua de marti.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 16 martie. Leii inspira alti oameni, Scorpionii trebuie sa fie un exemplu

Iata pentru LUNI 16 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 MARTIE 2020 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 16 MARTIE 2020 pentru Zodia Balanta - Copiii sunt cel mai minunat lucru de care te bucuri azi, pentru ca prezenta lor iti face bine, iti ridica moralul, te ambitioneaza pentru a face.

Curs valutar BNR pentru luni, 16 martie. Ce se intampla cu euro si dolarul

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs valutar. Iata care este valoarea monedelor internationale! Ce se schimba fata de cursul precedent? Cura valutar BNR pentru luni, 16 martie Euro a crescut considerabil, arata vechea informare indicata de Banca Nationala a Romaniei. Un euro a avut in cursul precedent valoarea de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )