Libnet.ro
UNICEF

16:01

HOROSCOP, 16 NOIEMBRIE. Taurii trebuie sa fie atenti, Scorpionii trebuie sa evite calatoriile

Antena3 Antena3,
HOROSCOP, 16 NOIEMBRIE. Taurii trebuie sa fie atenti, Scorpionii trebuie sa evite calatoriile

O zi speciala pentru cateva zodii, in timp ce altele trebuie sa primeasca lectii de la viata din care trebuie sa invete ceva. Iata cum arata ziua de 16 noiembrie din punct de vedere. continuă pe Antena3

HOROSCOP, 16 NOIEMBRIE. Taurii trebuie sa fie precauti, Scorpionii trebuie sa evite calatoriile

O zi speciala pentru cateva zodii, in timp ce altele trebuie sa primeasca lectii de la viata. Iata cum arata ziua de 16 noiembrie din punct de vedere astral.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE. O zodie porneste pe un drum nou

Horoscop zilnic 15 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de joi. Horoscop 15 noiembrie Scorpion. Reusesti sa intervii la timp intr-o situatie din care ai putea avea mult de pierdut, poate.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE. Zodia care o porneste pe un drum nou

Horoscop zilnic 15 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de joi. Horoscop 15 noiembrie Scorpion. Reusesti sa intervii la timp intr-o situatie din care ai putea avea mult de pierdut, poate.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE. Robinetul banilor unei zodii se cam inchide. Vesti mai bune despre dragoste?

Horoscop zilnic 14 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 14 noiembrie Scorpion. Nu te baza pe o singura sursa de bani in totalitate, pentru ca nici nu stii cand izvorul.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE. Cad in sfarsit bani din cer pentru nativii unei zodii!

Horoscop zilnic 13 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 13 noiembrie Scorpion. Astepti cu mult interes un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare si in care ai investi.

CALENDAR ORTODOX, 16 NOIEMBRIE. Un mare sfant sarbatorim in aceasta zi

in aceasta luna, in ziua a saisprezecea, pomenirea Sfantului Apostol si Evanghelist Matei. Sf. Apostol si Evanghelist MateiAcest dumnezeiesc apost.

[P] Romnia Recicleaza: Pe 16 noiembrie, locuitorii din Caracal recicleaza!

Asociatia Environ in parteneriat cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor SNRB) si Primaria Caracal organizeaza pe 16 noiembrie o campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice DEEE) si a bateriilor uzate. Vineri, intre orele 09. 00 localnicii din Caracal vor putea preda echipamentele electrice si electronice vechi si acumulatorii portabili uzati la unul dintre cele 3 puncte fixe de colectare.

Black Friday 2018 pe 16 noiembrie la CEL.ro: primele reduceri

Magazinul online CEL. ro anunta ca va organiza o noua runda de reduceri in campania de Black Friday pe data de 16 noiembrie. Vor fi adaugate alte sute de discounturi si produse noi care vor completa oferta. Retailerul declara ca obiectivul pe care.

Horoscop 14 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele au parte de surprize la locul de munca

Emotii puternice astazi, trebuie sa ne tinem in frau temperamentul si imaginatia. Berbec. S-ar putea sa primeasca o veste care ii contrariaza. Taur. Au parte de surprize din partea unui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )