Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 17 IUNIE. Sansa unica pentru una dintre zodii!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 17 IUNIE. Sansa unica pentru una dintre zodii!

Horoscop 17 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru prima zi a saptamanii. Horoscop Berbec. Apare o piedica greu de trecut din cauza carora multe planuri de astazi vor sta pe loc sau vor fi amanate. E o. continuă pe Antena3

HOROSCOP 15 IUNIE. Surpriza uriasa pentru una dintre zodii! Astepta de mult aceasta clipa!

Horoscop 15 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de sambata. Horoscop Berbec. Cineva incearca sa-ti taie elanul cu povestiri rele despre ceea ce te asteapta, dar tu nu te lasi influentat. N-au.

HOROSCOP 14 IUNIE. Lovitura financiara pentru una dintre zodii!

Horoscop 14 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Berbec. Nu te lasa coplesit de un banal hop prin care ai mai trecut de o suta de ori inainte. Ramai concentrat pe scopul tau cel.

HOROSCOP 14 IUNIE. Lovitura financiara pentru una dintre zodii!

Horoscop 14 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Berbec. Nu te lasa coplesit de un banal hop prin care ai mai trecut de o suta de ori inainte. Ramai concentrat pe scopul tau cel.

HOROSCOP 17 iunie. Gemenii iau o decizie fabuloasa. Sagetatorii trebuie sa fie atenti la sanatate

Horoscop17 iunie Berbec Daca esti atent, astazi poti echilibra in mod armonios cerintele practice ale vietii de familie cu necesitatea de a te bucura de viata, imbinand utilul cu placutul.

HOROSCOP SPECIAL: Ce influenta are pentru zodia ta LUNA PLINA CAPSUNIE in Sagetator de luni 17 iunie 2019? Este ultima Luna plina inainte de ECLIPSELE verii!

Luna plina a lunii iunie 2019 are loc luni 17 iunie si este numita Luna plina capsunie. Luna plina primeste cate o alta porecla in fiecare luna; cea din iunie poarta numele capsunilor intrucat coincide cu sezonul.

Cearta intre doua femei pentru un loc de parcare. Una dintre ele a murit dupa ce a fost injunghiata

O cearta intre doua femeie, pentru un loc de parcare, s-a terminat tragic pentru una dintre ele, care a fost injunghiata mortal. Tragedia a avut loc marti seara, in jurul orei locale 21:00, intr-o.

HOROSCOP 14 IUNIE. Gemenii se simt frustrati, Berbecii trebuie sa caute calea de mijloc

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 14 IUNIE 2019; astazi este un dublu aspect astral care activeaza sextilul inspirational al lui 2019 dintre Neptun si Saturn si ne galvanizeaza intens spre.

Targul de Rusalii, editia VI-a 15-17 iunie 2019

In perioada 15-17 iunie 2019, la Targoviste, are loc Targul de Rusalii, editia a VI-a, eveniment menit sa aduca din lumea satului traditional, in inima orasului, una din cele mai importante sarbatori - Mosii de Vara.

HOROSCOP 13 IUNIE. Berbecii trebuie sa se bazeze pe iubire, Gemenii fac alegeri irationale

Iata horoscopul zilei de azi JOI 13 IUNIE 2019; astazi Marte, planeta actiunii, energiei, impulsurilor noastre traverseaza punctele de Nod Nord si Sud din Rac si Capricorn iar destinul isi va.

Miracol petrecut la una dintre cele mai cunoscute manastiri din Neamt

Un miracol s-ar fi petrecut la Manastirea Petru Voda din judetul Neamt, in 2013, unul dintre marii duhovnici ai ortodoxiei, parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, a fost exhumat, iar trupul sau a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )