Libnet.ro
UNICEF

13:01

Miracol petrecut la una dintre cele mai cunoscute manastiri din Neamt

Antena3 Antena3,
Miracol petrecut la una dintre cele mai cunoscute manastiri din Neamt

Un miracol s-ar fi petrecut la Manastirea Petru Voda din judetul Neamt, in 2013, unul dintre marii duhovnici ai ortodoxiei, parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, a fost exhumat, iar trupul sau a fost. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai frumoase jucatoare de poker, gasita moarta in baie

A jucatoare rusoaica de poker online a murit dupa ce s-a electrocutatin timp ce isi usca parul, relateaza CNN. Lilya Novikova, in varsta de 26 de ani, a fost gasita moarta in baia din.

Patronii Dedeman cumpara una dintre cele mai vechi fabrici din Romania, aflata in lichidare

Grupul Dedeman, controlat de antreprenorii bacauani Dragos si Adrian Paval, face ultimii pasi catre preluarea uneia dintre cele mai vechi fabrici din Romania, acolo unde ar urma sa fie dezvoltat un hub de business.

Orban, la 29 de ani de la mineriada: Autorii traiesc printre noi fara sa fie deranjati, ba chiar au detinut functii dintre cele mai importante in stat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca, la 29 de ani de la mineriada, autorii traiesc printre noi fara sa fie deranjati, ba chiar au detinut functii dintre cele mai importante in stat, iar violentele de la protestul din 10 august au aratat ca scenariul poate fi reluat.

HOROSCOP. Cele mai ghinioniste zodii in dragoste. isi gasesc cu greu jumatatea

Cu totii vrem sa fim iubiti, dar exista nativi din unele zodii care ascund suferinte mari, varsa lacrimi amare. Dragostea este una dintre cele mai mari fericiri in viata, insa cand vine vorba.

Fondurile din Pilonul II de pensii private din Romania au unele dintre cele mai bune randamente din lume

Pilonul II de pensii private, rezultatul unei reforme curajoase si necesare a sistemului de pensii intreprinsa de Romania in 2008, a generat mult interes mediatic in ultima perioada. Publicul larg cunoaste prea putine lucruri insa despre performantele.

De unde vine expresia Ecce homo ;i pentru cine a constituit o sursa de inspiratie

Este una dintre cele mai cunoscute expresii mostenite din limba latina si este prezentata in Evanghelia dupa Ioan.

De unde vine expresia Ecce homo si pentru cine a constituit o sursa de inspiratie

Este una dintre cele mai cunoscute expresii mostenite din limba latina si este prezentata in Evanghelia dupa Ioan.

CUTREMUR PUTERNIC intr-una dintre cele mai cunoscute zone turistice: Autoritatile sunt in ALERTA

Un cutremur de 5,5 magnitudine s-a produs luni in apropierea orasului Tual din provincia indoneziana Maluku, informeaza Serviciul de prospectare geologica al Statelor Unite USGS) Epicentrul seismului.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Termometrul

Doua vaci stateau intr-un copac si crosetau apa folosind 2 caramizi. La un moment dat, una dintre ele o intreaba pe cealalta: - Cit e ceasul, ma? Cealalta scoate termometrul din caciula si zice: -.

Anne Frank, celebrata de Google, ca sa intelegi mai bine Holocaustul

Anne Frank este una dintre cele mai emblematice figuri ale Holocaustului, prin prisma jurnalului pe care la scris cat a stat ascunsa in podul unei case din Amsterdam. Acum, viata ei a ajuns sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )