Libnet.ro
UNICEF

10:00

HOROSCOP 18 MAI. Berbecii ar trebui sa scape de rutina, Gemenii devin optimisti

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 18 MAI. Berbecii ar trebui sa scape de rutina, Gemenii devin optimisti

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 18 MAI 2019; astazi avem o Luna plina transformatoare in Scorpion, chiar cand Venus planeta iubirii si frumusetii da peste Uranus in Taur. Este o intalnire speciala . continuă pe Antena3

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 18 mai. Berbecii sunt sfatuiti sa se relaxeze, Gemenii sa ia decizii

Iata pentru SAMBATA 18 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 18 MAI. Ploua in sfarsit cu bani pentru aceasta zodie!

Horoscop 18 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de sambata. Horoscop Berbec. Cand primesti de la cei din jur atatea semne de apreciere la adresa ta, capeti mai mult curaj de a duce mai departe ce ai.

HOROSCOP 18 mai cu Camelia Patrascanu. Gemenii muncesc mult, Pestii fac o calatorie

Camelia Patrascanu a prezentat sambata, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 18mai. Rasfat astazi. Ne satisfacem orice pofta, avem nevoie de tandrete. Oimpartasim, dar o si.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 15 mai. Berbecii trebuie sa scape de teama, Gemenii sa invete sa se protejeze

Iata pentru MIERCURI 15 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 20-26 mai. Berbecii ar trebui sa isi asculte vocea divina, Taurii ajung sa se cunoasca

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 20-26 mai 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare.

HOROSCOP DRAGOSTE 18 MAI. Taurii flirteaza, Gemenii devin o prezenta placuta

Iata horoscop zilnic dragoste pentru SAMBATA 18 MAI 2019; viata amoroasa si a relatiilor noastre este plina de surprize zi de zi, dar ce ar fi viata fara dragoste ? Este timpul sa ne pregat.

HOROSCOP 19 MAI. Fecioarele primesc o veste proasta, Racii sunt generosi in gesturi de iubire

Berbec. Poti trata mult mai lejer micile dispute care se mai incing in jurul tau. Le poti lua in gluma, le poti privi ca pe simple semne de stres ale celor cu care intri in contact, ca.

CALENDAR ORTODOX 18 MAI. Ce sfant mare sarbatorim astazi

Sfantul Teodot a fost hangiu in timpul domniei imparatului Diocletian. El ii adapostea in han pe crestinii prigoniti. Teodot ii ajuta in taina cu toate cele necesare pe crestinii care scapasera.

NOAPTEA MUZEELOR 2019: Ce obiective poti vedea gratis pe 18 mai

Bucurestenii sunt asteptati la a 15-a editie a evenimentului cultural Noaptea Muzeelor, ce va avea locsambata,18 mai. Muzeele administrate deMunicipalitate au pregatit expozitii, spectacol.

HOROSCOP 17 MAI. Gemenii sunt ezitanti, Taurii experimenteaza trairi noi

Iata horoscopul zilei de VINERI 17 MAI 2019; incepem weekendul care are Luna plina in Scorpion sambata spre duminica. Astazi insa suntem sub influenta trigonului dintre Mercur si Saturn retrograd ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )