Libnet.ro
UNICEF

20:00

HOROSCOP 19 MAI. Fecioarele primesc o veste proasta, Racii sunt generosi in gesturi de iubire

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 19 MAI. Fecioarele primesc o veste proasta, Racii sunt generosi in gesturi de iubire

Berbec. Poti trata mult mai lejer micile dispute care se mai incing in jurul tau. Le poti lua in gluma, le poti privi ca pe simple semne de stres ale celor cu care intri in contact, ca. continuă pe Antena3

Horoscop 19 mai. Ce schimbari aduce Luna Plina in Scorpion

Weekendul 17-19 mai 2019 este puternic influentat de Luna in Scorpion. in acest weekend, astrele ne indeamna sa ne pregatim sa experimentam viata intr-o maniera cruda, ca si cum am trai la limita, dar si sa lasam pasiunile sa creasca cat vor ele. Iata ce spune horoscopul pentru fiecare zodie in parte.

HOROSCOP 18 MAI. Ploua in sfarsit cu bani pentru aceasta zodie!

Horoscop 18 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de sambata. Horoscop Berbec. Cand primesti de la cei din jur atatea semne de apreciere la adresa ta, capeti mai mult curaj de a duce mai departe ce ai.

HOROSCOP de weekend 18-19 mai 2019. Berbecii au sansa sa intalneasca pe cineva, Fecioarele isi trezesc latura artistica

Weekendul 18-19 mai 2019 se anunta plin de pasiune pentru o zodie, altele sunt predispuse la schimbari. HOROSCOP BERBECAi parte de un weekend plin de pasiune alaturi de persoana iubita. Daca nu.

HOROSCOP 17 MAI. Sagetatorii trebuie sa fie atenti sa nu cada in capcane, Racii sunt iubitori

Berbec. Nu lucra singur in aceasta zi, pentru ca cele mai bune solutii vin de la echipa care iti va sta alaturi. Toate evolueaza spre un rezultat palpabil, concret, din care fiecare are.

HOROSCOP weekend 17-19 mai. Taurii au nevoie de oameni, Berbecii fac miscari neasteptate

Iata horoscopul de weekend 17-19 mai 2019 scaldat de puternica lumina si energie de Luna plina florala in Scorpion ce are loc pe 18 mai. Sa ne pregatim sa experimentam viata intr-o maniera cruda, ca si.

HOROSCOP saptamana 13 - 19 mai. Zodiile care au o saptamana perfecta. Dorintele devin realitate

Saptamana 13 - 19 mai aduce schimbari semnificative pentru aceste trei semne zodiacale. Totul pare sa le mearga bine. HOROSCOP TAUR- Esti inspirata sa te exprimi si sa fii libera. Esti gata.

HOROSCOP 16 MAI. Ocazie incredibila pentru nativii unei zodii!

Horoscop 16 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 16 mai Berbec Zona parteneriala fiind activata, esti motivat sa faci rapid impresie la locul de munca dar si sa privesti lucrurile.

HOROSCOP 16 MAI. incepe o perioada buna pentru una dintre zodii

Horoscop 16 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop Berbec. Nu trebuie sa pleci urechea la problemele altora, de vreme ce tu ai azi un motiv de sarbatorit. Nu e dovada de egoism faptul ca.

HOROSCOP 18 MAI. Berbecii ar trebui sa scape de rutina, Gemenii devin optimisti

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 18 MAI 2019; astazi avem o Luna plina transformatoare in Scorpion, chiar cand Venus planeta iubirii si frumusetii da peste Uranus in Taur. Este o intalnire speciala .

HOROSCOP 17 MAI. Gemenii sunt ezitanti, Taurii experimenteaza trairi noi

Iata horoscopul zilei de VINERI 17 MAI 2019; incepem weekendul care are Luna plina in Scorpion sambata spre duminica. Astazi insa suntem sub influenta trigonului dintre Mercur si Saturn retrograd ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )