Libnet.ro
UNICEF

22:00

HOROSCOP 2019. Cum va fi anul viitor pentru Tauri. Atentie mare la bani

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 2019. Cum va fi anul viitor pentru Tauri. Atentie mare la bani

HOROSCOP TAUR Dragoste Dupa anul 2018, un an plin de situatii neprevazute in ceea ce priveste dragostea, anul 2019 se anunta a fi mai linistit. Astfel, viata sentimentala intra intr-o linie armonioasa,. continuă pe Antena3

Trump si Putin s-ar putea ntlni din nou la Helsinki, anul viitor (presa finlandeza)

Presedintele american Donald Trump s-ar putea intalni din nou cu omologul sau rus Vladimir Putin in capitala Finlandei, Helsinki, in primavara anului viitor, a scris miercuri cotidianul Helsingin Sanomat in editia sa online, citand surse, transmite Reuters.

HOROSCOP 11 OCTOMBRIE. Oportunitati incredibile pentru Balante. Berbecii ar putea sa o comita grav

Horoscop zilnic 11 octombrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de joi. Horoscop 11 octombrie Berbec Actionezi impulsiv si este posibil sa ajungi sa regreti. Nu iti acorzi suficient timp pentru.

HOROSCOP 10 octombrie. Succes imens pentru una dintre zodii

Horoscop zilnic 10 octombrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 10 octombrie Balanta. Te integrezi foarte bine in grupul larg de persoane care s-a adunat in jurul tau, pentru ca avet.

Claudiu Manda, ingrijorat de viitor pentru ca a picat referendumul: Sper sa fiu in continuare socru mare, ca am un baiat

Senatorul PSD Claudiu Manda ramane ingrijorat privind nunta fiului sau in conditiile in care referendumul pentru familia traditionala a picat. Dupa ce a declarat, sambata, ca s-a prezentat la urne pentru c.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )