Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 10 octombrie. Succes imens pentru una dintre zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 10 octombrie. Succes imens pentru una dintre zodii

Horoscop zilnic 10 octombrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 10 octombrie Balanta. Te integrezi foarte bine in grupul larg de persoane care s-a adunat in jurul tau, pentru ca avet. continuă pe Antena3

HOROSCOP 10 OCTOMBRIE. Berbecii lasa departe ratiunea, Balantele au probleme in cuplu

Horoscop10 octombrie Berbec Astazi vrei sa lasi deoparte ratiunea si sa incepi sa adaugi detalii, care nu sunt adevarate, povestilor cu care vrei sa incanti colegii de munca. Nu esti inspirat.

HOROSCOP 9 octombrie. Ploua cu bani pentru nativii unei zodii!

Horoscop zilnic 9 octombrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 9 octombrie Balanta. Esti obligat sa reactionezi rapid in situatii urgente. Nu ai timp nici sa analizezi situatia, nici .

Incepand de miercuri, 10 octombrie, timp de patru saptamani consecutive, Adevarul iti aduce cateva dintre cele mai iubite mistere politiste marca Agatha Christie

Seria de carte politista Agatha Christie va fi distribuita pe parcursul lunii octombrie in reteaua de presa impreuna cu ziarul Adevarul, incepand de miercuri, 10 octombrie. Pachetele ziar si carte vor costa 16,99 lei si fiecare dintre acestea se vor putea gasi la chioscuri timp de cate doua saptamani, in limita stocului disponibil.

A MURIT una dintre cele 221 de femei diagnosticate INCORECT la o cunoscuta clinica internationala

Emma Mhic Mhathuna, una dintre femeile afectate de diagnosticarea gresita la controversa clinica irlandeza CervicalCheck, a murit la varsta de 37 de ani. Mama de cinci copii, aceasta a fost diagnosticata cu.

[P] Romnia Recicleaza ajunge din nou n Cluj: Locuitorii din Camarasu recicleaza pe 10 octombrie

Asociatia Environ in parteneriat cu Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor SNRB) si Primaria Camarasu organizeaza, miercuri, 10 octombrie o campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice DEEE) si a bateriilor uzate. Programul Romania Recicleaza va ajunge pentru a doua oara in acest an in comuna Camarasu.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Ministrul Turismului: Am votat pentru familia dintre un barbat si o femeie.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a votat, sambata, la Sibiu, pentru familia dintre un barbat si o femeie, sustinand ca este un vot pentru normalitate, in spatele caruia stau peste 3,5 milioane de.

Purtatorul de cuvant al BOR, Vasile Banescu: Una dintre cauzele esecului la referendum e asocierea cu Dragnea

Biserica Ortodoxa Romana este de parere ca elementul principal care a dus la esecul referendumului pentru familie este asocierea cu Liviu Dragnea. in acest context, purtatorul de cuvant al BOR, Vasile.

Curs valutar BNR astazi, 9 octombrie: cursul oficial pentru dolar depaseste 4,07; euro stagneaza in schimb

Cursul de schimb oficial pentru dolar a continuat sa creasca, cu 0,13%, ajungand potrivit BNR la 4,0705 lei/dolar american, in timp ce euro a batut pasul pe loc, fiind cotat de banca centrala la 4,6668 lei/euro.

Horoscop 9 octombrie, cu Camelia Patrascanu. Aliante noi pentru Scorpioni, zi cu iubire pentru Gemeni

Horoscop. Avem Luna Noua in Balanta, schimbam ritmul in relatiile apropiate, ne spune astrologul Camelia Patrascanu. Berbec - sunt cu ochii pe partener, pun presiune, stiu sa si ceara Taur - un nou.

Horoscop, 8 octombrie cu Camelia Patrascanu. Taurii lucreaza intens la locul de munca, Varsatorii se gandesc sa inceapa un nou proiect

Aspecte minunate astazi pentru a spune exact ce gandim, trebuie sa eliberam din sufletul nostru toate retinerile sau nemultumirile. BERBEC: Negocieri astazi cu partenerul de viata sau cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )