Libnet.ro
UNICEF

17:30

HOROSCOP 2019. Zodiile care pierd totul in luna ianuarie. Viata vi se schimba total

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 2019. Zodiile care pierd totul in luna ianuarie. Viata vi se schimba total

Aceste zodii pierd absolut tot in toamna anului 2018. Au ghinion pe toate planurile si nimic nu le merge bine. Astrele scot la iveala cateva zodii care nu vor trece printr-o perioada foart. continuă pe Antena3

Dosarele lui Dragnea, Ponta, Hrebenciuc, Toni Grebla si Sebastian Ghita - amanate pentru luna ianuarie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis luni sa amane pentru luna ianuarie 25 de dosare aflate pe rolul completurilor de 5 judecatori, printre care si cele in care sunt judecati, intre altii, Liviu Dragnea, Victor Ponta, Toni Grebla, Sebastian Ghita, Cristian Rizea, Viorel Hrebenciuc si Tudor Chiuariu.

HOROSCOP. Luna Noua in Sagetator: Zodiile care vor avea cea mai grea perioada. Totul este un cosmar pentru ele

Luna Noua in Sagetator are loc in noaptea de 7 decembrie si nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. Nimic nu le merge bine. HOROSCOP BERBEC- Incepi sa iti pierzi rabdarea. Esti obosita,.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o saptamana de cosmar. Decembrie nu le aduce nimic bun in viata

Aceasta saptamana aduce doar ghinion pentru trei semne zodiacale. Nimic nu le merge asa cum ar trebui. HOROSCOP GEMENI - Esti din ce in ce mai obosita si nu mai ai rabdare sa faci nimic. A venit.

Horoscop. Zodia pentru care luna decembrie vine cu o demisie

Luna decembrie vine cu mari schimbari in viata unei zodii. Acest nativ ia o decizie importanta in cariera sa si chiar in luna Sarbatorilor decide sa-si dea demisia. Stresul acumulat in ultimul timp isi.

HOROSCOP 2019. Astrograma Romaniei pentru anul viitor, cu Mariana Cojocaru. Cum va fi vremea intr-o perioada guvernata de Mercur

Astrologul Mariana Cojocaru prevede un an al extremelor din punct de vedere meteo in Romania. HOROSCOP Un An Nou al extremelor va fi si din punct de vedere meteorologic. Anul 2019 va fi guvernat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )