Libnet.ro
UNICEF

19:30

HOROSCOP 21 ianuarie. Taurii se confrunta cu probleme pe plan sentimental

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 21 ianuarie. Taurii se confrunta cu probleme pe plan sentimental

HOROSCOP 21 ianuarie 2020. continuă pe Antena3

HOROSCOP 18 ianuarie. Taurii primesc vesti bune pe plan financiar. Leii au parte de o zi interesanta

HOROSCOP Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de 18 ianuarie.

HOROSCOP 17 ianuarie. Taurii au vesti bune pe tema banilor, Gemenii au multe sarcini de dus la capat

Luna este in Balanta azi si lucrurile se linistesc incet incet, mai ales ca toate planetele sunt in miscare directa, nu avem niciun retrograd pana pe 17 februarie, cand Mercur ne va onora cu primul sau tranzit retrograd al anului.

HOROSCOP rune 21 ianuarie. Gemenii au succes, Scorpionii au parte de bogatie

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 21 IANUARIE 2020.

HOROSCOP 20 IANUARIE. Gemenii vor sa cunoasca totul, Scorpionii se bucura de libertate

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 20 IANUARIE 2020. Soarele intra astazi in zodia Varsator si mai scade putin presiunea pe care energia Capricornului a pus-o asupra noastra, cu cinci planete gazduite in ultima perioada de timp. Cu Soarele in Varsator, incepe acea perioada din an ce tine o luna in care mintea devine brici, atentia se muta pe comunitate si idei umanitare iar emotiile iau o pauza, cel putin nu ne mai simtim atrasi sa le simtim si disecam.

HOROSCOP 19 IANUARIE. Scorpinii trebuie sa dea fara sa aiba asteptari sa primeasca inapoi, Pestii isi fac proiecte de viitor

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 19 IANUARIE 2020; Luna este in adancimile Scorpionului aproape toata ziua, apoi pe seara se muta in Sagetator de unde orizonturile se vad a fi pline de posibilitati, facandu-ne antrenamentul pentru Luna noua de saptamana viitoare ce aduce noi inceputuri.

HOROSCOP 18 IANUARIE. Berbecii dau dovada de tact, Fecioarele au parte de conversatii oneste

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 18 IANUARIE 2020; astazi are loc o cuadratura intre planeta comunicarii si gandirii Mercur si planeta Uranus, a rebeliunii, socului, imprevizibilitatii. E un aspect important mai ales ca Mercur e de doua zile in Varsator, zodie coordonata chiar de Uranus.

HOROSCOP 17 IANUARIE. Gemenii primesc telefoane importante, Balantele obtin ceea ce isi doresc

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 17 IANUARIE 2020; Luna este in Balanta azi si lucrurile se linistesc incet incet, mai ales ca toate planetele sunt in miscare directa, nu avem niciun retrograd pana pe 17 februarie cand Mercur ne va onora cu primul sau tranzit retrograd al anului.

Prognoza ANM pentru marti, 21 ianuarie. Vremea se incalzeste!

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru ziua de marti, 21 ianuarie. Cum va fi vremea in toata tara si care sunt conditiile meteo in Capitala? Prognoza ANM pentru marti, 21 ianuarie Vremea are parte de schimbari bruste in urmatoarele saptamani. Daca acum suntem surprinsi de temperaturi inca frumoase, .

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 19 ianuarie. Taurii traiesc momentul prezent, Leii trebuie sa rosteasca cuvinte de iubire

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de DUMINICA 19 IANUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru saptamana 19-25 ianuarie. Taurii sunt vulnerabili, Balantele au nevoie de diplomatie

Astrologul Mariana Cojocaru a realizat horoscopul pentru saptamana 19 - 25 ianuarie. Pe 25 ianuarie incepe Anul Nou Chinezesc, asa ca fiecare zodie are de suferit inainte debutului anului Sobolanului de Metal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2828 seconds )