Libnet.ro
UNICEF

18:45

HOROSCOP 21 IUNIE. Berbecii au parte de lucruri intense, Gemenii se canalizeaza pe placerile vietii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 21 IUNIE. Berbecii au parte de lucruri intense, Gemenii se canalizeaza pe placerile vietii

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 21 IUNIE 2019; brusc, astazi si incepand de astazi, ne simtim ca si cum ne-am mutat intr-un cu totul alt teritoriu. Astazi este o zi importanta cu trei evenimente. continuă pe Antena3

HOROSCOP 21 IUNIE. Putine zodii primesc vesti bune de data asta! Singura zodie rasfatata de astre!

Horoscop 21 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 21 iunie Berbec Partenerul de cuplu sau un coleg va fi destul de iritant azi, iar reactiile vulcanice pe care le ai nu ajuta la.

HOROSCOP 21 IUNIE. Sansa nesperata pentru aceasta zodie!

Horoscop 21 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Berbec. Uneori, cele mai bruste solutii sunt si cele mai bune, fara sa ai timp suficient sa analizezi problema pe toate fetele.

HOROSCOP 20 IUNIE. Berbecii sunt modesti, Gemenii trebuie sa invete sa se organizeze

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 19 IUNIE 2019; astazi suntem la intersectia celor doua energii dominante astrale ale saptamanii. Pe de-o parte inca simtim puterea opozitiei dintre Mercur si.

HOROSCOP 18 IUNIE. Berbecii sunt anxiosi, Taurii au parte de experiente fantastice

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 18 IUNIE 2019; sentimente suprimate pot iesi la suprafata si nu ne dam seama de ele pana cand nu ne auzim vorbind. Este din pricina intalnirii dintre Mercur si.

HOROSCOP 21 iunie, cu Camelia Patrascanu. Leii castiga simpatie, Balantele se gandesc la calatorii

Amabilitate si prieteni astazi. E bine sa facem noi cunostinte. Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul zilei. Stiu sa fie populari, au foarte mult umor. Fac planuri.

HOROSCOP DRAGOSTE 21 IUNIE. Trei evenimente astrale importante! Berbecii petrec timp in compania partenerului, Gemenii sunt posesivi

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 21 IUNIE 2019. Astazi este o zi importanta cu trei evenimente mari in astrologie si astronomie. Astazi are loc solstitiul de vara 2019 si.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 21 iunie. Taurii au nevoie de indrumare, Gemenii trebuie sa invete din provocarile vietii

Iata pentru VINERI 21 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, VINERI 21 IUNIE 2019. Zi mare cu trei mari evenimente astrale! Se schimba energia de azi

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi VINERI 21 IUNIE 2019; brusc, astazi si incepand de astazi, ne simtim ca si cum ne-am mutat intr-un cu totul alt teritoriu. Astazi este o zi importanta cu trei evenimente.

CURS VALUTAR 21 iunie. Leul s-a apreciat in raport cu euro

CURS VALUTAR 21 iunie. Banca Nationala a Romanieia afisat, vineri, un curs de 4,7233 lei pentru un euro, in scadere cu 0,54 bani -0,11%) fata de cotatia anterioara, de 4,7287 lei.

Superstitii romanesti la solstitiul de vara. De ce este 21 iunie cea mai lunga zi din an si cum se ne influenteaza soarele oprit

In jurul datei de 21 iunie, longitudinea astronomica a Soarelui este de 90. Este momentul solstitiului de vara, care marcheaza inceputul verii astronomice, la aceasta data fiind cea mai lunga zi si cea mai scurta noapte a anului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )