Libnet.ro
UNICEF

18:00

Superstitii romanesti la solstitiul de vara. De ce este 21 iunie cea mai lunga zi din an si cum se ne influenteaza soarele oprit

Adevărul Adevărul,
Superstitii romanesti la solstitiul de vara. De ce este 21 iunie cea mai lunga zi din an si cum se ne influenteaza soarele oprit

In jurul datei de 21 iunie, longitudinea astronomica a Soarelui este de 90. Este momentul solstitiului de vara, care marcheaza inceputul verii astronomice, la aceasta data fiind cea mai lunga zi si cea mai scurta noapte a anului. continuă pe Adevărul

Solstitiul de vara 2019: 21 iunie cea mai lunga zi din acest an. Traditii si obiceiuri

Solstitiul de vara 2019 are loc la 21 iunie care este cea mai lunga zi din an si marcheaza inceputul verii astronomice. Dupa momentul solstitiului de vara, durata zilei va incepe sa scada, iar a noptii sa creasca, timp de 6 luni, pana la 21 decembrie, momentul solstitiului de iarna. Solstitiul de vara este asociat cu diverse traditii populare in toata lumea, de sorginte pagana si crestina, in Romania fiind asociat cu Sanzienele sau Dragaica.

Solstitiul de vara 2019. 21 iunie este cea mai lunga zi din an! Cate ore are

Denumirea de solstitiu Soarele sta) este data de faptul ca la data respectiva are loc schimbarea gradientului miscarii Soarelui in raport cu declinatiile.

Solstitiu de vara! 21 iunie, cea mai lunga zi din an. Evita sa faci asta! Traditii si obiceiuri (VIDEO)

Vineri are loc solstitiul de vara. 21 iunie este cea mai lunga zi din an, cu 15 ore si 32 de minute de lumina. incepand de astazi, timp de 6 luni, durata zilei va incepe sa scada, iar a noptii sa creasca,.

Solstitiul de vara 2019. Ce sa nu faci niciodata de solstitiul de vara

Solstitiul de vara 2019. Solstitiul de vara are loc la 21 iunie, cea mai lunga zi a anului, marcand inceputul verii astronomice. Denumirea de solstitiu Soarele sta) este data de faptul ca, la data.

Solstitiul - Vara astronomica debuteaza vineri, la ora 18.54

Solstitiul de vara va debuta anul acesta vineri, la ora 18. 54, ziua de 21 iunie fiind cea mai lunga din an si marcand inceputul verii astronomice.

HOROSCOP DRAGOSTE 21 IUNIE. Trei evenimente astrale importante! Berbecii petrec timp in compania partenerului, Gemenii sunt posesivi

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 21 IUNIE 2019. Astazi este o zi importanta cu trei evenimente mari in astrologie si astronomie. Astazi are loc solstitiul de vara 2019 si.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 21 iunie. Taurii au nevoie de indrumare, Gemenii trebuie sa invete din provocarile vietii

Iata pentru VINERI 21 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 21 IUNIE. Berbecii au parte de lucruri intense, Gemenii se canalizeaza pe placerile vietii

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 21 IUNIE 2019; brusc, astazi si incepand de astazi, ne simtim ca si cum ne-am mutat intr-un cu totul alt teritoriu. Astazi este o zi importanta cu trei evenimente.

CALENDAR ORTODOX 21 IUNIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Mucenic Iulian s-a nascut intr-o familie de nobili. A trait in Tarsul Ciliciei in vremea lui Diocletian. Sfantul Mucenic Iulian cand a primit moartea muceniceasca era in varsta de.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, VINERI 21 IUNIE 2019. Zi mare cu trei mari evenimente astrale! Se schimba energia de azi

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi VINERI 21 IUNIE 2019; brusc, astazi si incepand de astazi, ne simtim ca si cum ne-am mutat intr-un cu totul alt teritoriu. Astazi este o zi importanta cu trei evenimente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )