Libnet.ro
UNICEF

12:45

HOROSCOP 22 IANUARIE. Racii sunt creativi, Taurii au multa energie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 22 IANUARIE. Racii sunt creativi, Taurii au multa energie

Iata previziunile astrologice pentru 22 ianuarie. continuă pe Antena3

HOROSCOP rune 22 ianuarie. Capricornii sunt in cautare de rezultate, Gemenii trebuie sa-si canalizeze energia spre directii noi

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 22 IANUARIE 2020.

Horoscop 22 ianuarie 2020: Balantele se confrunta cu probleme financiare

Zi minunata pentru toate zodiile.

HOROSCOP 21 ianuarie. Taurii se confrunta cu probleme pe plan sentimental

HOROSCOP 21 ianuarie 2020.

HOROSCOP 21 IANUARIE. Gemenii trebuie sa fie amabili, Leii mentin armonia

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 21 IANUARIE 2020; inainte de Luna noua din Varsator din aceasta saptamana, astazi Luna este in Sagetator si este in starea sa vida. Ce inseamna Luna vida sau mers in gol) ? Luna este un corp ceresc care are intr-o luna de zile o activitate frenetica : trece de la plina la noua, trece prin toate cele 12 zodii si face toate aspectele astrale posibile cu aproape toate planetele.

HOROSCOP 20 IANUARIE. Gemenii vor sa cunoasca totul, Scorpionii se bucura de libertate

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 20 IANUARIE 2020. Soarele intra astazi in zodia Varsator si mai scade putin presiunea pe care energia Capricornului a pus-o asupra noastra, cu cinci planete gazduite in ultima perioada de timp. Cu Soarele in Varsator, incepe acea perioada din an ce tine o luna in care mintea devine brici, atentia se muta pe comunitate si idei umanitare iar emotiile iau o pauza, cel putin nu ne mai simtim atrasi sa le simtim si disecam.

HOROSCOP 19 IANUARIE. Scorpinii trebuie sa dea fara sa aiba asteptari sa primeasca inapoi, Pestii isi fac proiecte de viitor

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 19 IANUARIE 2020; Luna este in adancimile Scorpionului aproape toata ziua, apoi pe seara se muta in Sagetator de unde orizonturile se vad a fi pline de posibilitati, facandu-ne antrenamentul pentru Luna noua de saptamana viitoare ce aduce noi inceputuri.

HOROSCOP 18 IANUARIE. Berbecii dau dovada de tact, Fecioarele au parte de conversatii oneste

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 18 IANUARIE 2020; astazi are loc o cuadratura intre planeta comunicarii si gandirii Mercur si planeta Uranus, a rebeliunii, socului, imprevizibilitatii. E un aspect important mai ales ca Mercur e de doua zile in Varsator, zodie coordonata chiar de Uranus.

HOROSCOP pentru saptamana 20-26 ianuarie. incepe sezonul Varsatorului! Gemenii sunt creativi si eficienti, Leii au parte de noroc

Iata horoscopul saptamanal 20-26 ianuarie 2020; in fiecare an, Soarele calatoreste prin cele 12 zodii si primim oportunitati diferite de explorat, in functie de energia zodiei ce il gazduieste. Incepand din aceasta saptamana, chiar de la inceput, pentru urmatoarele 4 saptamani, Soarele se va plimba prin semnul de aer Varsator in ciuda confuziei data de simbolul sau ce prezinta un vas de apa, este semn de aer!).

HOROSCOP saptamana 20-26 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Leii sunt creativi, cu gandul la vacanta, Scorpionii vad doar bani in fata ochilor!

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 20-26 ianuarie.

HOROSCOP DRAGOSTE 19 IANUARIE. Racii se despart, Fecioarele scapa de tensiuni

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 19 ianuarie 2020; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )