Libnet.ro
UNICEF

12:15

HOROSCOP 24 APRILIE. Pestii au bani de administrat, Gemenii au o zi cu provocari la munca

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 24 APRILIE. Pestii au bani de administrat, Gemenii au o zi cu provocari la munca

Horoscop 24 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 24 aprilie Berbec Astazi, pari a gasi cate un sfat potrivit, pentru fiecare, fiind rabdator si empatic cu cei din jur. De as. continuă pe Antena3

HOROSCOP 24 APRILIE. Se deschid noi drumuri pentru Lei, Varsatorii beneficiaza de o zi norocoasa

Horoscop 24 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Nu te grabi sa-ti exprimi azi parerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns inca la un nivel clar de intelegere.

HOROSCOP 23 APRILIE. Ploua cu bani pentru nativii unei zodii. Nu primesc des aceasta ocazie!

Horoscop 23 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 23 aprilie Berbec Zona parteneriala fiind activata, esti motivat sa faci rapid impresie la locul de munca dar si sa.

HOROSCOP 23 aprilie. Berbecii au o zi plina de surprize, Gemenii sunt in lumina reflectoarelor

Iata horoscopul zilei de MARTI 23 APRILIE 2019, o zi insemnata din punct de vedere amoros. Venus il intalneste pe Chiron in Berbec, iar relatiile sunt puse la incercare. Deschide-ti inima, nu-ti fie teama de.

HOROSCOP 21 APRILIE. Gemenii petrec timp cu cei dragi, Berbecii sunt pusi pe distractie

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 21 APRILIE : de ieri, Soarele a intrat in senzualul Taur si tot de ieri Venus, coordonatorul Taurului, planeta iubirii si frumusetii intra in curajosul Berbec.

HOROSCOP 20 APRILIE. Taurii sunt intr-o perioada de schimbari, Gemenii trebuie sa se elibereze de poveri

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 20 APRILIE 2019: Soarele intra in senzualul si pamantescul Taur la multi ani, Taurase si Taurasi ! iar Venus, planeta iubirii si frumusetii intra in curajosul.

HOROSCOP 23 APRILIE. Zodia care ajunge intr-un punct de turnura al vietii sale

Horoscop 23 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Ai mari retineri inaintea unui proiect pe care l-ai pregatit destul de bine, dar ai si un pic de teama chiar inainte de a.

HOROSCOP 22 APRILIE. Berbecii au parte de tensiuni, Taurii sunt nervosi si agitati

Iata horoscopul zilei de LUNI 22 APRILIE 2019, prima zi plina in pamanteanul Taur. Ai nevoie de calm, de ratiune pentru a putea controla impulsurile. Soarele si Uranus fac conjunctie in Taur,.

HOROSCOP 22 aprilie. Racii isi doresc schimbari fizice, dar acestea par ca nu se mai produc

Horoscop 22 aprilie Berbec incerci sa planifici fiecare moment al zilei, iar cand lucrurile iau o intorsatura neasteptata tinzi sa te stresezi mai mult decat este cazul. incearca sa traiesti clipa si s.

CALENDAR ORTODOX 24 aprilie. Cei trei sfinti care au intarit unitatea romanilor in jurul dreptei credinte. Miercurea mare

CALENDAR ORTODOX 24 aprilie Sfintii Ierarhi Marturisitori Ilie Iorest, Sava Brancovici si Iosif sunt cinstiti atat pentru faptul ca au aparat invatatura ortodoxa in fata influentelor calvine, cat si pentru ca au intarit.

Sedinta de Consiliul Local miercuri, 24 aprilie. Bugetul pe 2019, pe ordinea de zi

Consiliul Local al municipiului Calarasi se convoaca in sedinta ordinara, miercuri, 24 aprilie, ora 16. 30, in sala de sedinte a Primariei, avand pe ordine de zi 12 proiecte de hotarare, printre care si aprobarea bugetului propriu pe anul 2019.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )