Libnet.ro
UNICEF

05:00

CALENDAR ORTODOX 24 aprilie. Cei trei sfinti care au intarit unitatea romanilor in jurul dreptei credinte. Miercurea mare

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 24 aprilie. Cei trei sfinti care au intarit unitatea romanilor in jurul dreptei credinte. Miercurea mare

CALENDAR ORTODOX 24 aprilie Sfintii Ierarhi Marturisitori Ilie Iorest, Sava Brancovici si Iosif sunt cinstiti atat pentru faptul ca au aparat invatatura ortodoxa in fata influentelor calvine, cat si pentru ca au intarit. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 22 APRILIE. Saptamana Patimilor - Lunea Mare

Biserica a randuit ca la sinaxarul zilei de luni din Saptamana Patimilor sa se faca pomenirea lui Iosif, fiul patriarhului Iacob si a smochinului neroditor.

CALENDAR ORTODOX 20 APRILIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

La 20 aprilie calendarul ortodox pomeneste pe Sfantul Teotim, episcopul Tomisului, numit si Teotim I, scitul sau filosoful. Acest sfant daco-roman, originar din Dacia.

CALENDAR ORTODOX 23 APRILIE. Martea Mare. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

Sfantul Mucenic Gheorghe s-a nascut in Capadocia, intr-o familie crestina, si a trait in timpul domniei imparatului Diocletian. Inca de tanar ramane fara tatal sau, care a murit.

CALENDAR ORTODOX 21 APRILIE. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

Duminica Floriilor sau Floriile) este o sarbatoare crestina fara data exacta, comemorata intotdeauna in ultima duminica dinaintea Pastelui.

CALENDAR ORTODOX 23 aprilie. Martea mare. Ce inseamna Pilda celor zece fecioare

CALENDAR ORTODOX 23 aprilie In Martea Mare din Saptamana Patimilor Domnului, Sfintii Parinti au randuit sa se citeasca Pilda celor zece fecioare. Aceasta pilda ne prezinta zece fecioare, cinci intelepte si cinci.

GAME OF THRONES SEZ 8 EP 2 ONLINE SUBTITRAT ROMANA. Cei trei actori care nu au avut nevoie de casting

Pentru serialul Game of Thrones Urzeala Tronurilor) s-au realizat casting-uri exhaustive de la care au fost exclusi doar trei dintre actori, relateaza.

HOROSCOP 24 APRILIE. Pestii au bani de administrat, Gemenii au o zi cu provocari la munca

Horoscop 24 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 24 aprilie Berbec Astazi, pari a gasi cate un sfat potrivit, pentru fiecare, fiind rabdator si empatic cu cei din jur. De as.

HOROSCOP 24 APRILIE. Se deschid noi drumuri pentru Lei, Varsatorii beneficiaza de o zi norocoasa

Horoscop 24 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Nu te grabi sa-ti exprimi azi parerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns inca la un nivel clar de intelegere.

Sedinta de Consiliul Local miercuri, 24 aprilie. Bugetul pe 2019, pe ordinea de zi

Consiliul Local al municipiului Calarasi se convoaca in sedinta ordinara, miercuri, 24 aprilie, ora 16. 30, in sala de sedinte a Primariei, avand pe ordine de zi 12 proiecte de hotarare, printre care si aprobarea bugetului propriu pe anul 2019.

Farmec a ajuns in 2018 la o cifra de peste 236 milioane lei. Care au fost cei trei piloni de dezvoltare pe care a mizat compania

Farmec, producatorul clujean de cosmetice, si-a pastrat pozitia de lider in ultimii ani, inregistrand in medie cresteri anuale ale cifrei de afaceri cu 10%, ajungand in 2018 la o cifra de peste 236 milioane lei. Compania a vizat trei piloni de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )