Libnet.ro
UNICEF

19:15

HOROSCOP 24 IULIE. Scorpionii sunt pregatiti pentru noi cunostinte, Balantele sunt imature

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 24 IULIE. Scorpionii sunt pregatiti pentru noi cunostinte, Balantele sunt imature

Iata horoscopul zilei de azi, MIERCURI 24 iulie 2018. O zi speciala, cu Luna in Berbec si Mercur retrograd inca si care urmeaza sa-si dea intalnire cu Venus, aflata in Rac. Da frau liber cuvintelor de. continuă pe Antena3

HOROSCOP 24 IULIE. Sanse in cariera pentru o zodie, bani cu nemiluita pentru alta zodie! Super-ocazie!

Horoscop 24 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 24 iulie Berbec Orice s-ar intampla, astazi, fii curajos, intotdeauna victoria va fi de partea celor neinfricati. Desi.

HOROSCOP 24 iulie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii sunt agitati. Racii se cearta cu sefii

Camelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 24 iulie. Prea multa graba ar putea sa ne strice treaba. Trebuie sa avem calm azi. HOROSCOP Berbec - sunt.

HOROSCOP DRAGOSTE 24 IULIE. Leii sunt plini de sarm, Fecioarele sunt pregatite sa-si deschida inima

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 24 2019. O zi cu totul speciala. Mercur retrograd il intalneste pe Venus aflat in Rac. Da frau liber iubirii, cuvintelor siropoase.

HOROSCOP 24 IULIE. Veste-bomba pentru Berbeci, atentionare legata de bani pentru Lei

Horoscop 24 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Vestea bomba care cade azi in calea ta te lasa fara replica, de parca s-ar destrama un mare vis. Revii cu picioarele.

HOROSCOP 22 IULIE. Capricornii sunt foarte ocupati la munca, Gemenii au parte de o zi stralucitoare

Iata horoscopul zilei de azi, LUNI 22 iulie 2018, ultima zi cu Soarele in zodia Rac pana in 2020. Am avut o luna la dispozitie in care energia Racului activata de Soare sa ne ajute sa ne.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 22 iulie. Scorpionii sunt ajutati de ingerii iubirii, Pestii trebuie sa aiba incredere

Iata pentru LUNI 22 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 24 iulie. Capricornilor le este ascultata rugaciunea, Sagetatorii trebuie sa se detaseze de anumite situatii

Iata pentru MIERCURI 24 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

HOROSCOP 25 IULIE. Banii nu vor mai fi o problema pentru nativii acestei zodii

Horoscop 25 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 25 iulie Berbec Aveti o gramada de sanse de a va imbunatati situatia financiara, indeosebi daca renuntati la proiectele pr.

HOROSCOP 23 IULIE. A venit in sfarsit si randul acestei zodii sa se scalde in bani

Horoscop 23 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Tu te-ai apucat serios de o activitate de durata, in care nu simti nevoia sa te grabesti, in timp ce colaboratorii tai.

Curs valutar BNR, miercuri, 24 iulie. Ce se intampla cu Euro

BNR va stabili si comunica noul curs valutar, miercuri, 24 iulie, la ora 13:15. Pana atunci, ne vom raporta la valorile cursului anterior, din data de 23 iulie. Curs valutar BNR, miercuri, 24 iulie: Euro 1 euro = Marti, in data de 23 iulie, euro a inregistrat valoarea de 4,7204 lei in scadere cu 0.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )