Libnet.ro
UNICEF

09:30

HOROSCOP 24 MARTIE. Gemenii se simt inspirati, Berbecii trebuie sa fie prudenti

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 24 MARTIE. Gemenii se simt inspirati, Berbecii trebuie sa fie prudenti

Mercur retrograd in Pesti intra in conjunctie cu Neptun, aflat si el tot in Pesti. Astazi, linia dintre realitate si fantezie este foarte sensibila. Ce e real si ce nu? Ce e minciuna si ce e. continuă pe Antena3

HOROSCOP 23 MARTIE. Gemenii isi rezolva problemele, Berbecii sunt nervosi

Ziua de azi se anunta plina de mister. Luna in Scorpion, Mercur retrograd in Pesti, unde il intalneste pe Neptun, aduc cu sine multe secrete pe care mai toata lumea vrea sa le tina departe de ochii ce.

HOROSCOP 25 MARTIE. Taurii se simt limitati, Fecioarele au parte de noi oportunitati

Un inceput de saptamana in care multe zodii se simt izolate. Iata previziunile pentru 25 martie pentru fiecare zodie: HOROSCOP 25 MARTIE. Berbec Este o zi in care totul pare stresant,.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru DUMINICA 24 MARTIE 2019. Ce e minciuna si ce e adevar azi?

Horoscop zilnic. Mercur retrograd in Pesti intra in conjunctie cu Neptun, aflat si el tot in Pesti. Astazi, linia dintre realitate si fantezie este foarte sensibila. Ce e real si ce nu? Ce e minciuna si ce e adevar? Nu.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 24 MARTIE 2019 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 24 MARTIE 2019 pentru Zodia Balanta -Atmosfera placuta din familie este cel mai de pret aspect al vietii tale din acest moment. Esti un parinte dedicat sau, daca nu ai.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 24 MARTIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 24 MARTIE 2019 pentru Zodia Pesti -Gelozia iti intuneca sufletul, pentru ca ai impresia ca cel drag iti ascunde ceva, ca face lucruri fara sa-ti spuna, dar nu cumva exag.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 24 MARTIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 24 MARTIE 2019 pentru Zodia Varsator -Atmosfera acestei zile depinde enorm de compania in care te afli. Daca atragi alaturi de tine oameni suspiciosi, pesimisti, care se tem de.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 24 MARTIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 24 MARTIE 2019 pentru Zodia Capricorn -Felul entuziast cu care te primesc cei cu care intri azi in contact, te stimuleaza sa te implici trup si suflet in orice actiune noua.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 24 MARTIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 24 MARTIE 2019 pentru Zodia Sagetator -Nu te astepta ca cei din jur sa-ti alimenteze visele, pentru ca ei nu au de unde sa stie pe ce anume te bazezi tu. Tu stii cel mai bine .

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 24 MARTIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 24 MARTIE 2019 pentru Zodia Scorpion -Nu privi la cei din jur care nu-si vad capul de treburi si griji si-ti spun mereu cat sunt nefericiti. Tu nu esti asa, deci nu te.

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 24 MARTIE 2019 pentru Zodia Fecioara

HOROSCOPUL ZILEI DE DUMINICA 24 MARTIE 2019 pentru Zodia Fecioara -Ai nevoie de o zi de odihna, de detasare, de relaxare, pentru ca ai acumulat unele emotii negative care ti-au impovarat inima, fara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )