Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 25 MARTIE. Taurii se simt limitati, Fecioarele au parte de noi oportunitati

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 25 MARTIE. Taurii se simt limitati, Fecioarele au parte de noi oportunitati

Un inceput de saptamana in care multe zodii se simt izolate. Iata previziunile pentru 25 martie pentru fiecare zodie: HOROSCOP 25 MARTIE. Berbec Este o zi in care totul pare stresant,. continuă pe Antena3

HOROSCOP 21 MARTIE. Taurii trebuie sa creada in ei, Gemenii isi vad visele trasformandu-se in realitate

Este ziua SuperLunii pline in Balanta. Daca ai dileme in relatii, ele ies la suprafata una cate una. Poti vedea mult mai clar, dar iti va fi destul de dificil sa iei decizii. Luna e plina, Venus in.

HOROSCOP 24 MARTIE. Gemenii se simt inspirati, Berbecii trebuie sa fie prudenti

Mercur retrograd in Pesti intra in conjunctie cu Neptun, aflat si el tot in Pesti. Astazi, linia dintre realitate si fantezie este foarte sensibila. Ce e real si ce nu? Ce e minciuna si ce e.

HOROSCOP 22 MARTIE. Scorpionii fac cheltuieli nechibzuite, Varsatorii gasesc energie pentru orice isi propun

Horoscop 22 martie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 22 martie Berbec Vei avea parte de o zi plina de provocari. De asemenea, este posibil sa primesti niste vesti descurajatoare,.

HOROSCOP 22 martie, cu Camelia Patrascanu. Leii au parte de schimbari mari in viata. Varsatorii au discutii la nivel inalt

HOROSCOP 22 martie. Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 22 martie. HOROSCOP 22 martie. Azi avem parte de diplomatie, tact si rabdare. Nu vom avea.

HOROSCOP pentru saptamana 25 martie - 1 aprilie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Racii muncesc mult, Scorpionii sunt cu ochii pe bani

AstrologulCamelia Patrascanu a prezentat, duminica, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 25 martie - 1 aprilie. Citeste si: HOROSCOP. Tendintele astrale ale saptamanii 25.

HOROSCOP pentru saptamana 25 martie - 1 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Racii muncesc mult, Scorpionii sunt cu ochii pe bani

AstrologulCamelia Patrascanu a prezentat, duminica, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 25 martie - 1 aprilie. Citeste si: HOROSCOP. Tendintele astrale ale saptamanii 25.

HOROSCOP 23 martie, cu Camelia Patrascanu. Leii isi pun lucrurile in ordine, Varsatorii atrag banii

HOROSCOP 23 martie. Camelia Patrascanu a prezentat sambata, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 23 martie. HOROSCOP 23 martie. O Luna in Scorpion ce ne invita la relaxare astazi, indiferent cum arata ea.

HOROSCOP 22 MARTIE. Balantele au ajuns intr-un punct important, Varsatorii primesc o lectie importanta

Horoscop 22 martie. Iata ce ne rezerva astele pentru ziua de vineri. Horoscop Berbec. Doar indiferenta te-ar putea scapa azi de o situatie neplacuta pe care ai putea-o considera generatoare de haos. Nu te.

HOROSCOP 23 MARTIE. Gemenii isi rezolva problemele, Berbecii sunt nervosi

Ziua de azi se anunta plina de mister. Luna in Scorpion, Mercur retrograd in Pesti, unde il intalneste pe Neptun, aduc cu sine multe secrete pe care mai toata lumea vrea sa le tina departe de ochii ce.

BUNA VESTIRE. Ce trebuie sa faci pe 25 martie in casa pentru a avea noroc tot anul

Romanii sarbatoresc pe 25 martie Buna Vestire. Buna Vestire sau Blagovestenia, ziua in care Fecioara Maria a primit vestea de la Arhanghelul Gavriil ca-l va naste pe Hristos,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2341 seconds )