Libnet.ro
UNICEF

18:45

HOROSCOP 25 aprilie. Berbecii vor sa invete ceva nou, Gemenii isi schimba cercul social

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 25 aprilie. Berbecii vor sa invete ceva nou, Gemenii isi schimba cercul social

Ziua de 25 aprilie este una intensa din punct de vedere astrologic. Luna este in Carpricorn, Neptun si Saturn fac sextil, Saturn si Pluto sunt in conjunctie, iar Nodul lunar Sud e in Capricorn. Ca sa nu mai. continuă pe Antena3

HOROSCOP 25 APRILIE. Bani neasteptati pentru aceasta zodie!

Horoscop 25 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua e joi. Horoscop 25 aprilie Berbec Astazi este necesar sa acordati mai multa atentie perfectionarii intr-un anumit domeniu ori sa va extindeti.

HOROSCOP 22 APRILIE. Berbecii au parte de tensiuni, Taurii sunt nervosi si agitati

Iata horoscopul zilei de LUNI 22 APRILIE 2019, prima zi plina in pamanteanul Taur. Ai nevoie de calm, de ratiune pentru a putea controla impulsurile. Soarele si Uranus fac conjunctie in Taur,.

HOROSCOP 25 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Taurii intra intr-un conflict de opinii, Sagetatorii sunt motivati sa castige bani

HOROSCOP Persoanele in varsta au un rol important de jucat in viata noastra HOROSCOP BERBEC. Au autoritate chiar si in fata celor care sunt obisnuiti sa fie ascultati. Vorbim de.

HOROSCOP 25 APRILIE. Vesti cu urmari profitabile pentru una dintre zodii

Horoscop 25 apilie. Iata ce ne rezerva astele pentru ziua de joi. Horoscop Berbec. Daca nu stii incotro s-o apuci, ai curaj sa bati la usile potrivite pentru a cere raspunsuri. Vei intalni persoane dispuse.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail 25 aprilie. Berbecii se hotarasc sa fie fericiti, Gemenii au parte de noi inceputuri

Iata pentru JOI 25 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 23 aprilie. Berbecii au o zi plina de surprize, Gemenii sunt in lumina reflectoarelor

Iata horoscopul zilei de MARTI 23 APRILIE 2019, o zi insemnata din punct de vedere amoros. Venus il intalneste pe Chiron in Berbec, iar relatiile sunt puse la incercare. Deschide-ti inima, nu-ti fie teama de.

Horoscopul zilei pentru JOI 25 APRILIE. Pluto ESTE retrograd. Demoleaza tot si construieste ceva nou!

Ziua de 25 aprilie este una intensa din punct de vedere astrologic. Luna este in Carpricorn, Neptun si Saturn fac sextil, Saturn si Pluto sunt in conjunctie, iar Nodul lunar Sud e in Capricorn. Ca sa nu mai vorbim.

HOROSCOP 26 APRILIE. Zodia care poate lua in sfarsit o decizie importanta

Horoscop 26 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 26 aprilie Berbec Astazi ai nevoie mai mult ca oricand de rezultate practice cu care sa iesi in evidenta. Ai putea lua in.

HOROSCOP 26 APRILIE. Fecioarele au o zi vesela, Pestii isi recapata echilibrul interior

Horoscop 26 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Berbec. Desi ai fi tentat sa respingi o anumita provocare, la prima vedere, nu fi atat de ferm cand spui nu. Lasa acolo un pic.

Atentionare de calatorie transmisa de MAE - Restrictii de circulatie in Grecia, in perioada 25 aprilie - 1 mai 2019

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca, in perioada 25 aprilie - 1 mai 2019, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, vor fi instituite restrictii de circulatie pentru vehiculele cu sarcina de peste 1,5 tone.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )