Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop 25 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Balantele isi fac de cap. Scorpionii isi incarca bateriile

Antena3 Antena3,
Horoscop 25 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Balantele isi fac de cap. Scorpionii isi incarca bateriile

Horoscop 25 iulie 2020. Camelia Patrascanu a prezentat previziunile astrale pentru sambata. Ziua de azi depinde foarte mult de cei care sunt in jurul nostru, mai ales de partenerul de viata. continuă pe Antena3

Horoscop 23 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Balantele semneza in alb azi, iar Gemenii nu trebuie sa piarda oportunitatea care se iveste

Foarte multa si buna energie astazi, pe care ar fi bine sa nu o irosim, ci sa ne rezolvam bine sarcinile, pentru ca avem spor si ne reuseste. Este o zi in care simtim ca noi ne facem destinul.

Horoscop 24 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele bifeaza o victorie personala, Capricornii reusesc in ce si-au propus

Foarte multa disciplina ne cere ziua de astazi, asa ca trebuie sa ne conformam, pentru ca Luna este in zodia Fecioarei. in rest, o zi spornica pentru toata lumea, daca ne este mintea la treaba, nu la distractie.

Horoscop 22 iulie 2020, cu Camelia Patrascanu. Leii iau decizii controversate, Scorpionii au realizari mari, dupa ce au trecut la milimetru pe langa esec

O zi foarte buna astazi, foarte energica, foarte tonica si plina de pasiune. Dam un test al curajului astazi, de a ne spune opinia sau de a face lucurile asa cum consideram noi ca este bine, chiar daca rezultatul nu este foarte bun.

Prognoza meteo, azi, 25 iulie 2020. Romania sub cod galben de instabilitate atmosferica. Iata cele mai afectate zone din tara

Meteorologii nu aduc vesti bune in acest weekend. ANM a emis o avertizare de tip cod galben pentru instabilitate atmosferica, valabila incepand de astazi, ora 5:00 pana la data de 26 iulie ora.

Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D Editia de sambata, 25 iulie

Au mai ramas cateva zile pana la Marea Finala, a sezonului doi al emisiunii matrimoniale de la Kanal D, Puterea Dragostei. Acesta va avea loc, duminica 26 iulie 2020. Urmariti editia de astazi, sambata 25 iulie 2020, pentru a vedea ce rasturnari de situatie au mai aparut. Puterea Dragostei Live Video, pe Kanal D .

Horoscopul zilei de joi, 24 iulie 2020. O zodie dezvolta un proiect ce ii va aduce realizarea financiara pe viata. Ce zodie se indragosteste?

Astrologii au anuntat horoscopul pentru ziua de joi, 23 iulie 2020. Vestile sunt bune pentru majoritatea zodiilor, insa sunt si cativa nativi care dau de belele. Dintre acestia din urma se remarca leii, care vor suferi o pierdere financiara. Horoscop pentru ziua de joi, 24 iulie 2020. Balantele dezvolta un proiect care ii va realiza .

Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 25 iulie-1 august. Dezastru pe plan sentimental! Nimeni nu scapa

Saptamana 25 iulie-1 august vine cu probleme in dragoste pentru toate zodiile. Mariana Cojocaru a dezvalui horoscopul saptamanal pentru Kfetele. Zilele urmatoare vor aduce cutremure existentiale in viata mai multor zodii iar relatiile de cuplu vor avea de suferit.

Horoscop sambata, 25 iulie. Vesti bune in dragoste pentru o zodie

Astrele prezinta din nou noile vesti pentru fiecare zodie a horoscopului. Ce vesti in dragoste ii asteapta pe nativii zodiacului? Cine va fi dezamagit si cine urmeaza sa-si intalneasca iubirea vietii? Horosocp pentru sambata, 25 iulie. Vesti despre dragoste Berbec Berbecii au parte de o zi incarcata si plina cu de toate. Cu toate .

Horoscop, vineri, 24 iulie 2020. Zi speciala pentru Gemeni. Ce se anunta pentru celelalte zodii

Semnele de Pamant si Apa sunt favoritele Zodiacului vineri, 24 iulie 2020. Mercur in Rac formeaza un sextil armonios cu Uranus din Taur, ceea ce inseamna ca interactiunile dintre zodiile de Apa si cele de Pamant pot conduce la idei inovatoare. Cele doua tipuri de zodii au parte de succese atat impreuna, cat si separat.

Horoscop zilnic - vineri, 24 iulie 2020. Un hobby ar putea deveni profitabil pentru nativii Gemeni si vor putea obtine o gramada de bani

Astazi, 24 iulie 2020, nativii Berbec trebuie sa aiba mare grija cu banii, e posibil sa aiba cateva probleme financiare, iar nativii Gemeni trebuie sa dispuna de multa rabdare si calm. E posbil sa aiba loc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )