Libnet.ro
UNICEF

16:15

HOROSCOP 25 iunie 1 iulie 2018. Taurii vor avea o saptamana stresanta

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 25 iunie 1 iulie 2018. Taurii vor avea o saptamana stresanta

Horoscop BERBEC Incepeti saptamana cu entuziasm si ambitia dumneavoastra este trezita de sprijinul financiar pe care il primiti de la o persoana puternica. Pana la urma va veti da seama ca nu cunoasteti bine pe. continuă pe Antena3

Horoscop 21 iunie. Zodia care va avea probleme in dragoste

Horoscop 21 iunie Berbec Unii nativi planuiesc concedii pe alte meleaguri, altii trebuie sa faca delegatii in strainatate. Nici protectorii si prietenii nu sunt prea diplomati cu dv. si parca v-a disparut.

HOROSCOP 19 iunie. Nimeni si nimic nu poate opri aceasta zodie

Horoscop 19 iunie. Afla ce ti-au hatazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 19 iunieBERBEC -Desi incerci de fiecare data sa vorbesti amabil cu oricine, nu ai parte de cei mai placuti interlocutori,.

Horoscop 18 iunie. Berbecii primesc bani, Racii fac eforturi serioase sa-si indulceasca viata

Horoscop 18 iunie Berbec Sunt sanse sa-ti creasca veniturile din activitatea profesionala,dar, in paralel apar cheltuieli pentru nevoi personale. Astazi astrele iti recomanda sa te ocupi si de treburile.

Horoscop 20 iunie, cu Camelia Patrascanu. Racii pot avea parte de castiguri financiare

Daca avem de facut lucruri importante, ar fi bine sa le facem in prima jumatate a zilei,spune astrologul Camelia Patrascanu, la Antena 3. Berbec - relatiile sunt tensionate, in a doua parte a zilei, ch.

HOROSCOP 20 IUNIE. Gemenii trebuie sa aiba mai multa grija de sanatate

Horoscop 20 iunieBerbec Stapanirea de sine nu este punctul tau forte. Din fericire, colegii de serviciu vor fi ocupati si nu vor observa lipsa ta de diplomatie. incearca pe cat posibil sa fii prudent.

eMAG lanseaza noi servicii din 25 iunie

Compania a programat investitii de peste 120 de milioane de euro in 2018, urmand sa lanseze noi servicii in a doua jumatate a anului, printre care livrarea rapida si incarcarea cartelelor prepaid.

HOROSCOP 19 IUNIE. Taurii isi fac planuri pe termen lung, Leii sunt provocati

Horoscop19 iunieBerbec Saptamana aduce un amalgam de situatii si discutii controversate greu de inteles si controlat. Poti cheltui peste masura, de aceea fii prudent si evita excesele. Sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )