Libnet.ro
UNICEF

11:30

HOROSCOP 25 MARTIE. Berbecii nu trebuie sa se lase influentati, Taurii trebuie sa actioneze precaut

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 25 MARTIE. Berbecii nu trebuie sa se lase influentati, Taurii trebuie sa actioneze precaut

Luna e in Sagetator si ai pofta de distractie. Desi e doar o zi de luni, Luna aduce nevoie de libertate. In plus, e si primavara, florile imbocesc, pasarile ciripesc. Mercur e inca retrograd, Soa. continuă pe Antena3

HOROSCOP 25 martie, cu Camelia Patrascanu. Ce ne pregatesc astrele pentru ziua de luni

HOROSCOP 25 martie. Camelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 25martie. HOROSCOP 25 martie. Astazi vom avea parte de voiosie, aspecte foarte bune pe care le.

HOROSCOP 25 MARTIE. Taurii se simt limitati, Fecioarele au parte de noi oportunitati

Un inceput de saptamana in care multe zodii se simt izolate. Iata previziunile pentru 25 martie pentru fiecare zodie: HOROSCOP 25 MARTIE. Berbec Este o zi in care totul pare stresant,.

HOROSCOP 26 MARTIE. Berbecii iau o decizie importanta, Fecioarele au sprijin din partea astrelor

Horoscop 26 martie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 26 martie Berbec Se poate ca astazi sa fii nevoit a lua o decizie majora, in legatura cu locul tau de munca ori de viata.

HOROSCOP 22 MARTIE. Berbecii reusesc sa treaca de orice obstacol, Gemenii sunt cu ochii in patru

Soarele in Berbec il intalneste pe Chiron, aflat si el in Berbec, iar ziua de azi este una destinata adevarului. Trebuie sa te faci auzit? Trebuie sa-ti castigi independenta? Accepta faptul ca nu mai este.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 25 martie. Gemenii sunt sfatuiti sa fie blanzi cu ei insisi, Taurii trebuie sa uite de griji

Iata pentruLUNI 25 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 25 MARTIE 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 25 MARTIE 2019 pentru Zodia Sagetator -Azi trebuie sa te supui cuminte ordinelor autoritare ale altuia mai puternic. Nu o consideri o umilire, dimpotriva, recunosti valoarea si.

HOROSCOP 26 MARTIE. Reusita de proportii pentru nativii unei zodii

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 26 martie Berbec. Ceea ce pornesti azi are mari sanse sa se transforme intr-o reusita de proportii, cu atat mai mult ca.

HOROSCOP 22 MARTIE. Scorpionii fac cheltuieli nechibzuite, Varsatorii gasesc energie pentru orice isi propun

Horoscop 22 martie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 22 martie Berbec Vei avea parte de o zi plina de provocari. De asemenea, este posibil sa primesti niste vesti descurajatoare,.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 25 MARTIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 25 MARTIE 2019 pentru Zodia Pesti -Nu prea stii daca este o zi de succes sau una sub asteptari, de parca ai avea parte de ambele fete ale monedei aproape simultan. Un eveniment care .

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 25 MARTIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 25 MARTIE 2019 pentru Zodia Varsator -Unii nu vor aprecia modul tau mai independent de a rezolva problemele, deci sa nu te mire ca vor aparea critici si dispute aprinse impotriva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )