Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 25 MARTIE. Taurii trebuie sa fie atenti la riscuri, Leii sunt pregatiti sa impresioneze

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 25 MARTIE. Taurii trebuie sa fie atenti la riscuri, Leii sunt pregatiti sa impresioneze

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 25 MARTIE 2020 ; Soarele este in conjunctie cu Chiron in Berbec azi, deci sa vina vindecarea. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 25 martie. Fecioarele trebuie sa aiba incredere in ele, Scorpionii vorbesc despre iubire

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MIERCURI 25 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop 25 martie 2020. Gemenii ies din impas. Balantele primesc o veste neasteptata

Horoscop 25 martie 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de miercuri.

HOROSCOP DRAGOSTE 25 MARTIE. Racii trec printr-o perioada placuta in cuplu, Balantele trebuie sa scape de scenarii

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 25 MARTIE 2020. Soarele este in conjunctie cu Chiron in Berbec azi, deci sa vina vindecarea. Chiron este marele vindecator al astrologiei iar Soarele straluceste raze puternice peste el azi.

Toti soferii trebuie sa fie atenti la asta. Ce risca daca pleaca acum la drum

Inainte sa plece la drum, conducatorii auto trebuie sa fie informati cu privire la conditiile meteo din aceasta perioada. Soferii risca sa ramana blocati daca nu i-au in considerare mai multe aspecte. in Olt, sapte persoane au fost salvate din nameti de catre pompieri. Toti soferii trebuie sa fie atenti la asta! Din cauza codului .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 25 martie. Gemenii au nevoie de liniste, Fecioarele au parte de oportunitati

Iata pentru MIECURI 25 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 26 martie 2020. Leii reiau legatura cu un prieten vechi. Racii elimina stresul din viata lor

HOROSCOP 26 martie 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru .

CALENDAR ORTODOX 25 MARTIE. Mare sarbatoare astazi

In fiecare an, la 25 martie, praznuim prima sarbatoare inchinata Maicii Domnului, Buna Vestire sau popular Blagovestenia termenul slav corespunzator celui de Bunavestire). Este praznicul in amintirea zilei in care Sf. Arhanghel Gavriil i-a vestit Sf. Fecioare ca va naste pe Mesia Luca I, 26-38). Ea a fost asezata cu noua luni inainte de nasterea cu trup a Domnului, adica la 25 martie.

25 Martie Sarbatoarea de Buna Vestire: traditii si superstitii din toata tara

Data de 25 martie marcheaza Buna Vestire, zi ce sarbatoreste momentul in care Fecioara Maria a aflat ca este insarcinata cu Iisus. Fecioara primeste marea veste de la Arhanghelul Gavriil, sarbatorit la.

Prognoza meteo miercuri, 25 martie 2020. Unde ninge azi in Romania

Miercuri, prognoza meteo anunta ca astazi va ninge in nordul Olteniei, unde se vor mai depune 10-15 cm de zapada. in restul tarii, vremea se va mai ameliora ca aspect, iar temperaturile vor creste usor. Prognoza meteo miercuri, 25 martie 2020 Vantul va sufla cu putere la munte si in Baragan si slab pana la .

Curs BNR 25 martie 2020. Noile reglementari ajuta leul in fata monedei europene?

Un nou curs BNR se va emite noul curs valutar miercuri, 25 martie 2020, in jurul orei 13. Astazi vom afla daca leul a mai reusit sa castige teren in fata monedei europene, sau nu, pe fondul crizei pandemice si a noii crize economice ce a dat peste cap toate calculele BNR. Valorile principalelor valute .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )